2777
2789

کسی میدونه 

من یکی سر مشکل خارشم یه دکتر گیاهی معرفی کرد. مغازه عطاری داره تو خود گوگل اسم مغازه زده داروخانه گیاهی شفا دکتر کاظم رنجبر امامزاده، عکس مغازه باز میکنم زده فقط داروخانه گیاهی شفا، اون گوشه کوچولو نوشته رنجبر با شماره موبایل. 

الان زنگ زدم نوبت بگیرم چون با دکتره سر بیماری ام تو ایتا حرف زدم گفت نوبت بگیر از منشی ام. حضوری داروهاست بدم. 

منم زنگ زدم گفت دکتر از هشت شب میاد گفتم ایشون پزشکی عمومی دارن؟ 

گفت نه متخصص هماتولوژی هستن و 25 سال سابقه کار تو طب سنتی دارند. 

من تو گوگل اسمش میزنم نمیاره جز همون لوکیشن گوگل مپ. نمیدونم چه کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه هماتولوژیست باشه توی سایت نظام پزشکی اسمشو بزنی باید بیارهنیاورد یعنی نیست 🫠🫠

الان زنگ زدم پرسیدم کد نظام پزشکی ندارن گفت نه گفتم شما میگید هماتولوژی اند گفت دکترای هماتولوژی گفتم تو طب سنتی هم کد ندارن گفت نه جایی ندارن😐

الان زنگ زدم پرسیدم کد نظام پزشکی ندارن گفت نه گفتم شما میگید هماتولوژی اند گفت دکترای هماتولوژی گفت ...

خب بنده خدا پزشک نیست 😑, حتی میتونی اکه ازش درمان  گرفتی ازش شکایت کنی میدونستی ؟

یا فردا زنگ بزن دانشگاه علوم پزشکی شهرتون گزارش بده به اسم هماتولوژیست این اسم دارن فعالیت میکنن

گیر آوردن این عطارا مردمو

خب بنده خدا پزشک نیست 😑, حتی میتونی اکه ازش درمان گرفتی ازش شکایت کنی میدونستی ؟یا فردا زنگ بزن دا ...

نه الان دیدم تو رشته علوم آزمایشگاهی ارشد و دکترا رشته هماتولوژی آزمایشگاهی داره منظورش اونه نه اون پزشکی. ولی خب اینکه تجویز میکنه عجیبه آخه تو انجمن طب اسلامی هم اسمش نیست 

نه الان دیدم تو رشته علوم آزمایشگاهی ارشد و دکترا رشته هماتولوژی آزمایشگاهی داره منظورش اونه نه اون ...

اهااا خب پس احتمالا زیست شناسی یا رشته مشابهی خونده ارشد و دکتری هماتولوژی گرفته 

خب چرا به درمانگاه نمیری ، اونجا به خاطر نظارتی مه روشون میشه فارغ التحصیل طب سانتی قبول میکنن فقط