2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه سنی پاشون توی رشد هست تند تند باید بخری

البته بعضی وقت ها هم انگار پای بچه دندون داره گاز میگیره کفش رو

دخترم توی ۱۲ سال هست به طرز عجیبی کفش پاره میکنه بهترین برندهای کتونی ، کفش مجلسی هم برای مهمونی، آخرش یه بیرون میریم میبینم کفش دهن باز کرده

سالی ۴ بار رو حتما باید بخرم گاهی بیشتر

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

پسرم چندتا کفش داره برا مدرسه جدا زنگ ورزش جدا کلاسایی که می‌ره یا پارک و مهمونی و اینا که بریم جدا ...

ینی همزمان چندتا کفش میخرید؟پسرای منم کفش ورزش و ایناشون جداست یا مثلا مراسمی باشه کفش جدا میخرم ولی در کل درطول سال ۳-۴ تا بیشتر نمیخرم

تا یه سنی پاشون توی رشد هست تند تند باید بخریالبته بعضی وقت ها هم انگار پای بچه دندون داره گاز میگیر ...

نمیدونم مشکل از کفشاس یا چی ارزونم نیستن ولی اصلا دوام ندارن کفش عید پسر بزرگم شاید ۴-۵ بار پوشید بعدش دیگه کلا از ریخت و قیافه افتاد

من هر 4ماهگی ...و اینکه دخترم خوبه 3سالشه کفشاش تمیز و مرتب ..اما پسرم 5سالشه کفشاش همش سیاه کثیف میکنه‌..نمیدونم چیکار میکنه این بچه ..اهل کوچه و فوتبال نیس

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
نمیدونم مشکل از کفشاس یا چی ارزونم نیستن ولی اصلا دوام ندارن کفش عید پسر بزرگم شاید ۴-۵ بار پوشید بع ...

منم سه ماه یکبار میخرم براش

به قول شما ارزون هم نیستن 

حداقل یک و نیم قیمتشونه 

ولی کیفیت زیادی ندارن 

کفش برند هم دلم نمیاد بخرم درسته بیشتر میمونن ولی بچه تنوع هم میخواد 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

شاید درسال پنج باری کفش بگیرم برا سالن فوتبالی که میرن زیاد کفششون پاره میشه برامهمونی هم کفش جدا دارن ماه دیگه هم باید برا مدرسه شون دوباره بخرم  برا دخترم که هر دفعه بازار برم حتما باید یه ست لباس و کفش و گیره بگیرم از بس تنوع کفشای دخترونه زیاده دلم همه رو میخواد

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
منم سه ماه یکبار میخرم براشبه قول شما ارزون هم نیستن حداقل یک و نیم قیمتشونه ولی کیفیت زیادی ندارن ک ...

آره واقعا امروز رفتم کوله بخرم براشون ۴ تومن و ۵ تومن بود گفتم چه کاریه نهایتا ۸ ماه میخواد باهاش بره مدرسه سال بعد باید جدید بخریم یه کوله ی ۲ تومنی میخرم که ازش زده شد سختم نباشه دوباره بخرم