2777
2789
عنوان

پسرا یه لحظه بیاین

99 بازدید | 12 پست

پسری که وقتی یکی صدام میکنه یا اسممو میشنوه فورا بهم نگاه میکنه یا با مردا و پسرای دیگه صحبت میکنم بهم نگاه میکنه یا مشکوک میشه من هیچ ارتباطی با اون پسره ندرام ولی نمیدونم این واکنشش به رفتارای من چه معنی داره؟ نشانه دوست داشتنه ...چییی؟؟؟

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راه خودتون رو برید و بی تفاوت باشید!!

مایل بود و شجاعتش رو داشت میاد جلو، نداشت پشت ویترین می‌مونه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

تازه اون زمان هم ک مستقیم بیاد بگه ادم نمیتونه باور کنه😅

دقیقا‌ 

من‌ خودم‌ شخصا‌ سلطان  خیالبافیم‌ کلیم‌ ضربه‌ خوردم

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...

بعضی از آقایون کلا عادتشونه نگاه کردن 

چه آشنا باشن چه غریبه 

دوست دارن نگاه کنن چه بزرگشون چه کوچیکشون 

من هم کلاسیم اینقدر بهم زل میزد حد نداشت هیچ منظوری هم نداشت 

همین الان بیرون همو ببینیم چنان زل میزنه میگم الآنه قورتم بده 

خیلی هیزن 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
اسی‌ قشنگم‌تا‌ وقتی‌ مستقیم‌ نیومد‌ بهت‌ گفت دوست‌ داره‌ لطفا‌ خواهشا‌ التماسا‌ خیال‌پردازی‌ نکن‌🙏

دقیقا ولی میدونی اون فرد قبلا یه جوری نگام میکرد قشنگ از چشماش میخوندم که یه حسی بهم داره ولی همه انگیزه اش نابود شد حالا فقط یه توجه هایه کوتاهی بهم داره.خوشحال میشم که همچین فردی دوستم داره یا بهم توجه داره ولی تازە هیچ دیر شده

راه خودتون رو برید و بی تفاوت باشید!!مایل بود و شجاعتش رو داشت میاد جلو، نداشت پشت ویترین می‌مونه!!

دقیقا ولی طرف مغروره و خیلیم مودیه

بعضی از آقایون کلا عادتشونه نگاه کردن چه آشنا باشن چه غریبه دوست دارن نگاه کنن چه بزرگشون چه کوچیکشو ...

چی بگم والا طرف با بقیه اینجوری نیست.تازه دیر شده ذوقش خوابیده مثل قبلا نیست