پسری که وقتی یکی صدام میکنه یا اسممو میشنوه فورا بهم نگاه میکنه یا با مردا و پسرای دیگه صحبت میکنم بهم نگاه میکنه یا مشکوک میشه من هیچ ارتباطی با اون پسره ندرام ولی نمیدونم این واکنشش به رفتارای من چه معنی داره؟ نشانه دوست داشتنه ...چییی؟؟؟
شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مایل بود و شجاعتش رو داشت میاد جلو، نداشت پشت ویترین میمونه!!
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
دقیقا ولی میدونی اون فرد قبلا یه جوری نگام میکرد قشنگ از چشماش میخوندم که یه حسی بهم داره ولی همه انگیزه اش نابود شد حالا فقط یه توجه هایه کوتاهی بهم داره.خوشحال میشم که همچین فردی دوستم داره یا بهم توجه داره ولی تازە هیچ دیر شده
شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔