2777
2789
عنوان

کیا ای یو ای کردن نتیجه نگرفتن دفعه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=55312762]عزیز مطب خانم اسکوییان میری سینال اف زدی؟  درد داره؟  [/QUOTE

اره عزیزم سینال اف زدم نه اصلا درد نداره 

زن داداشمم باهام میومد دوتاییمون بار اول بود ای یو ای کردیم اون خداروشکر موفق شد ولی من نه😔😔😔

الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍
عزیزم تو هم از مریضای اسکوییانی?

من یبار پیش ایشون رفتم تو کلینیک ناباروری ارمغان تواحمداباد خیلی سرش اونجا شلوغ بود چندتام پرستار دورشون دیگه نرفتم میگن دختر خوبو خوش اخلاقیه دستشم سبکه اگه شما مطب میری عزیز بگو چطور وقت میگیری داخل مطبش سونو داره هزینه هربار چقده ممنون اگه همشو پاسخ بدی دوسته مهربونم

[QUOTE=55312762]عزیز مطب خانم اسکوییان میری سینال اف زدی؟  درد داره؟  [/QUOTE اره عزیزم س ...

الهی.....عیب نداره عزیز شمام انشاءالله نتیجه میگیری چه میشه کرد من فرداباید سینال رو بزنم یدونه دارم به بازو بزنم؟ من سالمم همسرم همینطور فقط عکس ندادم تاحالا اونم میترسم.فولیکولام در حالت طبیعی سایزشون 20به بالاس نمدونم چراامپول و...داده من مریض خانم دکتر وحید هستم.

من یبار پیش ایشون رفتم تو کلینیک ناباروری ارمغان تواحمداباد خیلی سرش اونجا شلوغ بود چندتام پرستار دو ...

عزیزم تلفنی هم وقت میده ولی حضوری اگه بری خیلی بهتره صبح کاغذ میزنه پشت در مطب اسم بنویسی

هزینش ویزیتش 35تومن سونوش هم55تومن

اگه وقت قبلی بگیری خیلی زود نوبتت میشه کلا تند تند مریضارو راه میندازه

الهی.....عیب نداره عزیز شمام انشاءالله نتیجه میگیری چه میشه کرد من فرداباید سینال رو بزنم یدونه دارم ...

معمولا خانوم دکتر ک سینال اف میده بعدش ای یو ای میکنه 

عکس هم درد انچنان عجیبی نداره منم خیلی میترسیدم ولی چ میشه کرد مجبوریم ولی دیدم دردش خیلی هم وحشتناک نیس عزیزم نترس 

الهی.....عیب نداره عزیز شمام انشاءالله نتیجه میگیری چه میشه کرد من فرداباید سینال رو بزنم یدونه دارم ...

منم شوهرم سالمه من تنبلی دارم 

چند وقته اقدامی?

معمولا خانوم دکتر ک سینال اف میده بعدش ای یو ای میکنه  عکس هم درد انچنان عجیبی نداره منم خیلی ...

مرسی عزیزم فقط نگفتین سینال به بازو زدین یاناف ببخشید .باشه اگه اینماه ازخانم دکترم نتیجه گرفتم میام اسکوییان انشاءالله