2777
2789
عنوان

کیا ای یو ای کردن نتیجه نگرفتن دفعه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 116 پست
چمدونم عزیز حالا اگ اینماه جواب نگرفتم میرم عکس بعدم ای یو ای. چه میشه کرد.ممنون عزیزانم. من برم فعل ...

موفق باشی عزیزم التماس دعا 

الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍
خداروشکر ماه بعداز ای یو ای5تاکلومیفن خوردی دیگه امپول نزدی?واسه ماهم دعا کن عزیزم خیلی خسته شدم&nb ...

نه عزيزم امپول نزدم دكترم همينجورى دا د گفت اين ماه استراحت اين ٥تا رو بخور نزديكى هم داشته باش كه باردار شدم وقتى رفتم سونوى واژينال قلب كرد خودش تعجب كرده بود كه سه ماهه مياي و با ٥تا قر ص باردار شدى گفتم كه از رحمت خدا غافل نشو عزيزم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد جالبه من دو تا بچه هام و تحت درمان بودم حامله شدم سومى رو ناخواسته تو دوران شير دهى باردار شدم ولى از پيشگاه پروردگارم خجالت زدم كه سقطش كردم خيلى پشيمونم 😔😔

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

انشالله دامن همه ى منتظرا سبز بشه استارتر شما هم سال ٩٧تاپيك بارداريتو بزنى

بعد جالبه من دو تا بچه هام و تحت درمان بودم حامله شدم سومى رو ناخواسته تو دوران شير دهى باردار شدم و ...

خوش بحالت خدا برات نگه داره 

من الان دوبار بعداز ای یو ای دارم پری میشم دیگه کلافه شدم 

[QUOTE=55355103]انشالله دامن همه ى منتظرا سبز بشه استارتر شما هم سال ٩٧تاپيك بارداريتو بزنى[/QUOTE

ممنون عزیزم الهی امیییییییین

نه عزيزم امپول نزدم دكترم همينجورى دا د گفت اين ماه استراحت اين ٥تا رو بخور نزديكى هم داشته باش كه ب ...

عزیزم5تا کلومیفن باهم خوردی یا روزی یکی?

عزیزم5تا کلومیفن باهم خوردی یا روزی یکی?

روزى يكى از روز هفت تا دوازدهم