2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمایید دا حایی ک بدونم راهنماییتون میکنم

من برای همسرم دسته چک به نام خودم گرفتم..وایشون توی بازار خرج کردن..از یه دسته چک ۵۰ برگی ،۳۰ تاشو پاس کردن و ۲۰ تای دیگش مونده و پاس نشده..

البته خودش میگه تا آخر این ماه ۲۰ تای دیگش پاس میشه..

نمیدونم راست میگه یا نه البته

من برای همسرم دسته چک به نام خودم گرفتم..وایشون توی بازار خرج کردن..از یه دسته چک ۵۰ برگی ،۳۰ تاشو پ ...

حالا من اگه بخوام مهریمو اجرا بذارم ، ممکنه که این چک‌ها مهریه و نفقه ی منو تحت تاثیر قرار بده..

دسته‌چکی که به نام شما صادر شده، از نظر قانون، صادرکننده و مسئول اصلی حساب شما هستید. بنابراین در صورت برگشت هر یک از چک‌ها، مسئولیت اولیه پرداخت با شماست؛ مگر اینکه در مراجع قضایی ثابت کنید چک‌ها توسط همسر شما و برای امور تجاری ایشان صادر شده‌اند. در این حالت می‌توانید علیه ایشان دعوای رجوع برای مطالبه وجه پرداخت‌شده مطرح کنید.

با این حال، چک‌های صادرشده هیچ تأثیری بر حق قانونی شما نسبت به مطالبه مهریه و نفقه ندارند.

مطابق قانون مدنی و مقررات مربوط به مهریه:

مهریه حق مستقل زن است و بدهی‌های دیگر همسر یا حتی چک‌های ضمانتی، مانع از استیفای حق مهریه نمی‌شود.

نفقه نیز حق جاری زن بوده و با وجود بدهی یا چک‌های تجاری، ساقط نمی‌گردد.

بنابراین صدور چک یا وجود بدهی‌های احتمالی، موجب از بین رفتن مهریه یا نفقه زن نمی‌شود.

اما توجه شود که چون چک‌ها به نام شما صادر شده‌اند، خطر حقوقی و کیفری برگشت چک متوجه شما خواهد بود و همسرتان از این جهت مسئولیتی مستقیم در برابر بانک ندارد، مگر پس از اثبات موضوع در دادگاه.

برای پیشگیری از مشکلات آینده، بهتره  از همسرتان اقرارنامه رسمی مبنی بر صدور و مصرف چک‌ها توسط ایشان و تعهد به پرداخت آن‌ها بگیرید.

استندبایِ حاجی🙌🏼