2777
2789
عنوان

کساییکه ناحیه تناسلیشون بوی بدی میده بیان من درمانش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 30 پست
ممنون که گفتی کلا زاج پودری هست که بوی بد رو از بین میبره من بعد حمام زاج رو به زیر بغلم میزنم بوش ا ...

اره منم اوایل براتعریق استفاده میکردم نتیجه خوبی هم گرفتم کلا ازش😀

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
ممنونم عزیز .دیتت درد نکنه.واقعا بعضیا چقدر نفهمن میایی خوبی میکنی که درمان بگی .پاچه میگیرن

بله متاسفانه ازاینجور افراد پیدامیشن امیدوارم به ارامش برسن 

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم اوایل براتعریق استفاده میکردم نتیجه خوبی هم گرفتم کلا ازش😀

مرسی عزیزم ک گفتی 

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

شما در اولین فرصت حتما برو روانپزشک درمان کن مغزتو به جای زاج زدن به اونجات😏 ریپ نزن ادبم نداری

خدایی شما بی ادبی کردی

اینجا سایت زنونس ایشونم در کمال ادب نکته یاد خانما داد. 

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

خدایی شما بی ادبی کردیاینجا سایت زنونس ایشونم در کمال ادب نکته یاد خانما داد.

😐اولا که  هرکسی مختاره راجع به هرموضوعی ک دلش میخواد تاپیک بزنه وبه امسال شماهم مربوط نیست مشکلی اگرباشه نی نی یارهاتذکرمیدن پس شما نخود اش نباش😐

دوما این یه روش درمانی بود چون افرادزیادی دچارش هستن گذاشتم وبازم به شمامربوط نیس

👆👆👆👆👆👆👆👆 اولا درست بخون اینا رو اول اون داد اول من بهش محترمانه گفتم زشته اینارو جایی که اقایون هستن میزاری اونم شروع کرد اینجوری بی ادبانه وبا پرخاشگری  جواب بده کسی هم که توهین میکنه باید منتظر عواقبش باشع 

حتما یاید اینو میگفتی😐نمیدونی تو این تاپیک کلی اقا ریخته که همینجوریشم میگن فلان جاتون بو ماهی میده ...

چیزی خاصی نگفت جنب درمانی رو گف خدا خیرش بده

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

تو دیگه دهنتو ببند کسی با تو نبود

@niniyar‍ این آدما جمع کنید.

هرکسی اومد یک نکته به درد بخور برای خانوما گفت نباید امثال ایشون اینقد وقیحانه برخورد کنند.اینجا سایت زنونه استاترم حرف بدی نزده.