2777
2789
عنوان

دعوا بعد از ازدواج

212 بازدید | 22 پست

شما سال های اول ازدواجتون چطوری گذشت؟ ما الان یکسال و دو سه ماهه اومدیم خونه خودمون همش دعوا میکنیم... یعنی هفته ای یکبار تقریبا دعوا داریم اونم شدید... بعد اون خیلی به پدر و مادر من توهین میکنه. واقعا خسته شدم 

سکوت صبر 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم همینطور بودیم ولی به خانواده ها توهین نمی‌کردیم فقط دعوا زیاد داشتیم 

سعی کن سکوت کنی به مرور پخته میشید و حوصله این بحثارو ندارید

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

ما هم همینطور بودیم ولی به خانواده ها توهین نمی‌کردیم فقط دعوا زیاد داشتیم سعی کن سکوت کنی به مرور پ ...

اره من خیلی وارد بحث شدم مشاور هم بهم همینو گفت. منتهی من مشکلم رو قبول میکنم اون اصلا قبول نمیکنه 

قبل ازدواج چی ؟دعوا رو هست ب نظرم، مهم چطور آشتی کردن و چطور نتیجه گیری کردن هستبیشترین دلیل دعواها ...

تو دوره عقد هم همین بودیم. همش میومد بیرون میگفت چرا خانواده ات فلان کادو رو ندادن به من... انگار برعکس شده بود. همونا ادامه پیدا کرد. حتی خانواده اش بعد عروسی زنگ میزدن ک چرا فامیلاتون کم کادو دادن چرا فلان و ... همینا همش ادامه پیدا کرد تا الان

من یه ایرادم اینه جواب میدم. حیلی توهین میکنه عاخه، همش یه طوری حرف میزنه که انگار اشتباه کرده منو گ ...

عزیزم چقدر بده بدهنه. مثل همسر منه. یه حرفایی میزنه که به زن خیابونی نمیگن. انقدر راحت به خانوادم توهین میکنه. من دیگه ازش بریدم

منم ٥ ماه اومدم سر خونه زندگيم و هر بار دعوامون سر اينه كه ميگه بهم برو يه چند روز خونتون ميگم اينجا ...

همینجوری دعوا میکنی؟ مثلا میگه پشیمونم که تو رو گرغتم؟

عزیزم چقدر بده بدهنه. مثل همسر منه. یه حرفایی میزنه که به زن خیابونی نمیگن. انقدر راحت به خانوادم تو ...

این فحش رکیک نمیده. تحقیر میکنه... یه جوری حرف میزنه انگار گولش زدیم حالا خوبه ده بار ما گفتیم نه دوباره اومدن