2777
2789
عنوان

سلام خانمها

26 بازدید | 6 پست

امروز همسرم اتاق خواب خوابیده بود .یهو گفت کولرگازی  رو دماش رو کمتر کن که خنک بشه . من کم گردم و به دخترم که رو به رو بود گفتم بیا این ور ،بعد یهو عصبی شد که میگم بزار رو فن ،گذاشتم باز غر میزد و یه چیزای غیر واضح می‌گفت، آخر به دخترم گفتم برو ببین چی میگه .گفت کنترل رو بیار بهتون یاد بدم و هی غر میزد و رو به من فحش داد .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوباره دخترم اومد کولر رو داشته رو عوض کنه دید نمیتونه کلا خاموش کرد رفت اتاقش . منم هیچی نگفتم یهو شوهرم پاشد اومد و دعوا که شماها یه مشت گاو و گوسفندی که من دور خودم جمع کردم و خیلی حرفای بدی زد . 

بعد از چند دقیقه رفته بالاسر دخترم که بهش یاد بده اونم عصبی شده بلند گفته نمیخوام یاد بدی بعد با پشت دست کوبیده تو صورت دخترم 😔

دخترم خیلی مظلومه و الانم تو دوران بلوغ و حساس شده اون وقت باباش این طوری کرد .خیلی ناراحت شدم .ازش ترسیده بود انقدر گریه کرد. 

منم سوئیچ ماشینمو که زیر پاشه گرفتم اومدم بیرون البته گفتم نظرم بیرون ولی خونه مامانم هستم . 

نمیدونم چیکار کنم .خیلی ناراحتم . 

حالا قبل عید تو سرما ماشین رو از ما گرفت داد زن داداش جونش راحت بره و بیاد در صورتیکه دخترم پیاده مجبور میشد از مدرسه بیاد .منم نمیتونستم حتی اعتراض کنم چون ازش میترسیدم. الان از حرصم سوئیچ رو ازش گرفتم البته هنوز نفهمیده ولی بالاخره بخواد بره بیرون میفهمه .