2777
2789
عنوان

همسرم نزدیک عید بیکارشد

1155 بازدید | 110 پست

سلام من مدتیه تاپیک رو دنبال میکنم بخصوص وقتی ناراحت میشم...اما امشب ثبت نام کردم....دوستان همسرم 36 سالشه و من 26 اون فوق مدیریت داره 8عید میشه 5 سال از ازدواجمون میگزره هنوز به دلیل شرایط بد اقتصادی که هی بدترمیشه بچدار نشدیم و ....بچه ها ما شهرستانیم من لیسانس معماری دارم با پروانه و مهر نظارت و اجرا....اما بیکارم .واقعا شرایط بد شده...امروز همسرم باهاش قراردادش رو تمدید نکردن واقعا ناراحتم...از شهرستان هستم.البته تو کار سیستم هست که فروش و بازار افتضاحه ...اما با این همه وام....چیکار کنیم...از ایران متنفرم از همه چی ناراحتم خیلی وقته نخندیدم....خونمون هم باید عوض کنیم اجاره نمیتونیم بدیم....

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

قرص آرام بخش خوردم خوابم ببره....اما خیلی وقته درست حسابی نخوابیدم...این همه درس هنوز هم دنبال پروانه و امتحان های دیگم.....اما هیچی به هیچی.....

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😟😟😟😟وای وای وااااای متنفرم از ابن وصعیتتتتتت مردم چه گناهی کردن آخه چرا خنده رو لبای مردم برداشتن خدا لعنتشون کنه الهی خدا پس تو کجایی اینهمه بی عدالتی رو نمیبینی؟ چرا ساکتی خداااا؟

مشکل اکثر جوون ها همینه

مگه خدا خودش ظهور کنه وگرنه بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
همسر منم ٧تا ١٠درامد داشت ماهيانه  الان شده ٣_٤ خيلي ناراحتم خيلييييي

چی شد که اینطوری شد؟...واقعا سخته.....هر سال از زندگیم رو هدر دادم ...

مشکل اکثر جوون ها همینه مگه خدا خودش ظهور کنه وگرنه بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه

دقیقا  بدتر میشه بهتر نمیشه

كارشون چيبوده ك ده تومن داشتن!؟

نميتونم بگم چون قبلا كاربري داشتم 

اما كار خيلي خوبي بوده ☹️

همينجوري يهويي ده تومن نشد 

تجربش از چندين سال تلاش پي در پي و اينا شد حايي ك رسيد درامدش شد اونقدر 

الان بنا ب دلايلي محبور شغلش رو ترك كنه

نه به **زنان عليه زنان**

درس خوندن و مدرک تو ایران هیچ ارزشی نداره شکر خدا تو هر دهاتی 3 4 تا دانشگاه هست

اخرم با پارتی بازی و فلان یه عده ژن برتر میرن سرکار و بقیه ول معطلن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
درس خوندن و مدرک تو ایران هیچ ارزشی نداره شکر خدا تو هر دهاتی 3 4 تا دانشگاه هست اخرم با پارتی بازی ...

واقعا عین حقیقته حرفت

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
چزا ناراحتید ؟ با همین ۳ ۴ تومن میشه زندگی کرد ... اگه قسط نباشه البته

عزيزم خيلي سخته چندسال ماهي ده تومن بخوابه حسابت😐

يهو برسي ب س چهار 🙁🙁🙁

تازه ميخواستيم خونه بخريم

نه به **زنان عليه زنان**