2777
2789
عنوان

خيانت يا...؟؟؟مسئله اين است

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 77 پست

عزیزم از قدیم گفتن از هر چی بترسی سرت میاد.شما مطمئنا فکر و خیال اینکه نکنه شوهرم بهم خیانت کنه نکنه بره دنبال کسی رو تو ذهنتون داشتین که اتفاق افتاده.شما این اتفاقا رو جذب کردین ارتعاش منفی فرستادین واسه همین این اتفاقا افتاده.اگر شوهرتون رو دوس دارین خب یه کم به خودتون بیایید. خودتون رو سرگرم کنید تا این فکرا رو نکنید.اگرتوخونه هستین کارهای خونه به خودتون برسید برای خودتون ارزش قائل باشید تا فکر و خیال منفی نکنید. یا برید بیرون مثل ورزش و خرید و یا هرچی که سرگرم بشید اونقدر واسه شوهرتون دلبری کنید تا اگه صدتا دختر دور و برش بودن باز دلش پیش شما باشه و اونا رو پس بزنه.و اینم بگم اگر قرار باشه مردی خیانت کنه چه دائم چکش کنید یا نکنید اون بالاخره کار خودشو میکنه.اینا رو دیدم و شنیدم و حتی واسه خودم اتفاق افتاده من مجردم ولی همیشه میگفتم نکنه عشقم تنهام بذاره یا بهم خیانت کنه و دقیقا این افکار منفی باعث میشد که این اتفاقا رو به عینه میدیدم. نه اصلا شوهرتون رو چک نکنید. نمیدونم متوجه حرفام شدید یا نه ولی امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم. 

خدا با ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از قدیم گفتن از هر چی بترسی سرت میاد.شما مطمئنا فکر و خیال اینکه نکنه شوهرم بهم خیانت کنه نکنه ...

شوهرم امروز باهاش قرارشمال داشت عزيزم...منم فهميدم و كلي گريه زاري كرد كه شيطون گولم زده