2777
2789

از کنار من بودن لذت نمی بره تا میایم چهار کلام حرف بزنم صداد و هوار راه میندازه ابراز احساست که اصلا،،، ولی وقتی کنار خونواده خودشه بگو بخند، من یه زنم حسم خیلی قویه قشنگ میفهمم که لذت میبره از بودن کنارشون،، خیلی حسرت و حسادت دارم 

ب خانواده اش نزدیک شو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا،، ولی اخر سر بازم دلش با اوناست

عزیزم این یه چیز بدیهی هست که همه ما چه زن چه مرد خانواده خودمون پدر و مادرمون اولویت اول زندگیمون هستن باور کن فداکاری و نقشی که خانواده خودمون تو زندگیمون داشته خیلی پر رنگ تر و بیشتر از نقش همسر هست باید واقع بینانه نگاه کنیم 

شخصیت و حس های ما تو دوران کودکی متفاوت هستن و اون تجربه ها تا همیشه درون ما باقی می مونن ولی روابط ما با همسرمون گرچه مهم هست ولی تاثیرش مثل پدر و مادر نیست  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عزیزم این یه چیز بدیهی هست که همه ما چه زن چه مرد خانواده خودمون پدر و مادرمون اولویت اول زندگیمون ه ...

نمیشه با من هم رفتار صمیمانه داشته باشه که من احساس کمبود نداشته باشم.. به جرات میتونم بگم ما تو این چند سال یه گفتگوی بالای پنج دقیقه و موثر نداشتیم 

نمیشه با من هم رفتار صمیمانه داشته باشه که من احساس کمبود نداشته باشم.. به جرات میتونم بگم ما تو این ...

من نمیگم ایشون بی تقصیر هستن چون ایشون مهارت صحبت موثر رو نداره و به عنوان شریک زندگی باید بتونه نقشش رو درست ایفا کنه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن