2777
2789
مگه یکبار نبود بعدش کجا بیان کرد /بیشتر هوا و هوس هستش آخرش آبروریزی میشه

به همسر من دفعه اولشه ولی چندسال پیش همون اوایل ازدواجش، بدون اجازه از تلفن خونه همسرم به دوست پسرش تماس گرفته و کلی حرف زده، اینکه چطور لو رفت بماند. 

ولی همسرم کشیدش کنار و بهش تذکز داد اونم چرت و پرت گفت که خواستگار سابقمه و ال و بل...

به همسر من دفعه اولشه ولی چندسال پیش همون اوایل ازدواجش، بدون اجازه از تلفن خونه همسرم به دوست پسرش ...

بهرحال من نمیدونم ولی با خانواده های خوب رفت و امد کنید که زنش دردسر ساز نباشه بعد هم دور زمونه بدی شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که میگفتی شوهرت سرده؟! پس بهش بگو به کاهدون زدی من که خیری ازش ندیدم😅😂

عزیزم من کجا گفتم شوهرم سرده؟! 

همسر من معمولیه، نه سرده نه گرمه. 

ولی اون زنک مثلا عاشق شده بود، دنبال هوا و هوس نبود😏😏

عزیزم من کجا گفتم شوهرم سرده؟! همسر من معمولیه، نه سرده نه گرمه. ولی اون زنک مثلا عاشق شده بود، دنبا ...

ببخش عزیزم یا تاپیک زده بودی چطوری میشه سردی شوهر را تو دادگاه ثابت کرد فکر کردم برا خودته

ببخش عزیزم یا تاپیک زده بودی چطوری میشه سردی شوهر را تو دادگاه ثابت کرد فکر کردم برا خودته

خواهش می کنم عزیزم، من تعجبرکردم فقط، ناراحت نشدم.

اون تاپیک رو برای کسی دیگه پرسیده بودم. ولی درکل شوهر منم چیزخاصی نیست، فقط خیلی سلامت نفس بالایی داره وگرنه همسرایده آلی نیست.

خواهش می کنم عزیزم، من تعجبرکردم فقط، ناراحت نشدم.اون تاپیک رو برای کسی دیگه پرسیده بودم. ولی درکل ش ...

آخه خانم متاهل عاشق مرد متاهل بشه که چی؟ 

من شنیدم اگه کسی نیاز ج. ن.  س.  ی  و...  داشته باشه برای رفع نیازش ابراز علاقه میکنه،  نه اینکه عاشق بشه🙄🤨🤔 

هیچ کدوم ایده آل نیستیم هم خانوم هم آقا باید تلاش کنیم نزدیک بشیم.  هم از نظر عاطفی هم جنسی حتی شده به کمک دارو درمانی

آخه خانم متاهل عاشق مرد متاهل بشه که چی؟ من شنیدم اگه کسی نیاز ج. ن. س. ی و... داشته باشه برای ر ...

نه خب من در جریان زندگیش هستم، از شوهرش راضی نیست و به اجبار ازدواج کرده، در جریان دردودل کردن برای همسرمن و اینکه کلا تنها بود باعث شده کم کم علاقه مند بشه، احساسات معمولا منطقی پشتشون نیست که بگیم که چی بشه، کلا یهویی به خودت میای میبینی از یکی خوشت میاد دیگه بخصوص وقتی خلا عاطفی داری.

در مورد بخش دوم حرفت درسته ولی منظور من از ایده آل، ایده ال ذهنی خودم بود که خیلی ساده و پیش پا افتاده ست، نه اون ایده الی که از نظر عموم هست.

نه خب من در جریان زندگیش هستم، از شوهرش راضی نیست و به اجبار ازدواج کرده، در جریان دردودل کردن برای ...

همسرت چطوره قیافه داره وضعش خوبه یا عادیه؟

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍

پیام بده  از همون خط شوهرت بگو  بار اول و اخرت باشه    چنین گوهی میخوری   اگر یه پیام  یا تماس دیگه ازت ببینم هم اسکرین پیاماتو واسه شوهرت میفرستم هم  ازت شکایت میکنم   زنیکه پوفیوز  

پیامت رو جوری بده ک زنه  حس کنه شوهرت داره بهش میرینه   

ایتجوری  حالش بیشتره 

شوهرش همینجوری شکاکه، نشونش بدم که طلاقش میده، بچه کوچک داره دلم نمیاد.

هرجا دلت سوخت منتظرباش ک باسنتم بسوزه

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

نه زنگ نزن 

خدا می‌دونه چقدر این زن سختی کشیده تو زندگیش 

مطمئنم بد ذات نیست .. کمبود داره و نا آگاه 

خداروشکر که شوهرت مرد متعهدیه پس خیالت راحت باشه 

از این خانواده و آدمها فاصله بگیرید 

به شوهرت بگو از همه جا زنه رو بلاک کنه و بهش بگه متعهده به زنش 

اگر یبار دیگه بخای مزاحم بشی به شوهرش میگم

یه شهر دیگه هستند. اگه به شوهرش بگم که مطمینم طلاقش میده نمیخوام بچه هاش بی مادر بشن.

عزیزم این مادره به نظرت؟ اینقدر وقیحه که خودش شروع کرده پیام دادن!!

من بودم به خانواده شوهرش میگفتم تا دیگه نقشه واسه زندگی کسی نکشه.

حداقل خودشو تهدید کن بگو میرسونم دست قوم شوهرت