2777
2789

شاید برا اینکه تلنگری بشه برا اون خانوم ی پیام با شماره خودت بده خیلی کوتاه و قاطع و بعدهم قطع ارتباط کامل 

پیام:همسرم پیاماتونو نشونم دادن تکرار بشه علنی میکنم و...

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور آدمها باعث میشه آدم دیگه به کسی اعتماد نکنه وقتی میبینی جواب خوبیهات رو با بدترین شکل ممکن می ...

آره بخدا، تاپیک من ، مال تقریبا یکماه پیشه عزیزم.

ولی دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم، اگه شوهر من ازین هول ها بود خب الان زندگی من با خیانت تموم میشد، که بنظرم دردناک ترینه. من فقط دلم براش سوخته بود که همونم اشتباه بود، البته بنده خدا همسرم از اول می گفت به اینا زیاد رو نده.

همسرت چطوره قیافه داره وضعش خوبه یا عادیه؟

قیافه ش که معمولی رو پایینه به نظر من. وضعش هم جدیدا بد نیست.

ولی اون خانوم فرموده بودن، این چیزا براشون مهم نیست، عاشق واقعی شدن و همین یکباره😅🙃

پیام بده از همون خط شوهرت بگو بار اول و اخرت باشه چنین گوهی میخوری اگر یه پیام یا تماس دیگه ...

عزیزم قشنگ از پیامت معلومه حرصی شدی. فدات شم تاپیک مال یکماه پیشه. 

یکی دو روز بعد تاپیک دوباره زنگ زده بود شوهرم با یه دشماره دیگه و اینبار واقعا خود همسرم بهش ریده و تموم شد.

عزیزم این مادره به نظرت؟ اینقدر وقیحه که خودش شروع کرده پیام دادن!!من بودم به خانواده شوهرش میگفتم ت ...

مال یکماه پیشه عزیزم. پست آخر نوشتم واسه یکی. تموم شده قضیه.