2777
2789
از اینایی که همسطح تون نیستن بترسید

دقیقا همینطوره 👌👌👌👌

بیشتر مراقب شوهرش باید باشه

بالاخره انسانه دیگه،دیدی یهو خدایی نکرده وسوسه شد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
اصلا هر جوری هم بنویسه شوهرت ایراد نداشته باشه هیچکاری نمی تونه بکنه قطع رابطه کن اگر همسرت مخالفت ک ...

کلا دوسال هست، ندیدیمشون و اونکه صددرصد باید بشه تا آخر عمر این قطع رابطه.

بخاطر همین دو دلم وگرنه اگه نزدیک بودن و ممکن بود همسرم ببینش که صددرصد زنگ میزدم بهش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قضاوت نکن، اونقدر که به همسرم اعتماد دارم به خودم ندارم. و اینکه کامل نمیشد توضیح بدم ، اینکه ...

اگر شوهرت یکبار جواب داده پس زنه یکبار پیام داده پس زیاد بزرگش کردی ولی اگر دیدی ادامه دار بوده این مسئله پس ایراد از شوهرت هستش 

یا شوهرت خوشگله یا پولداره یا خلاصه جذابیتی داره اون زنه جذبش شده ولی شوهرت با کمک شما باید بهش بی محلی کنه یا بگه من متاهل هستم دیگه مزاحم نشو من زنم رو دوست دارم و تمام

وای بازم برگشتی به شوهرت ؟؟؟اخه چرا ؟؟؟

چون همه چی به این سرعتی که تعریف کردم اتفاق نیفتاده بود.

اینا تو چند سال به خورد زندگیم رفت.

و‌ مشکل نداشتن حامی نداشتن پول.

و دروغ نگم .اصلا مغزم قبول نمیکرد من برم اواره بشم.این کثافتا با خوبی و خوشی و راحت بهم برسن

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
زنگ بزن ب زنه و برین بهش و تهدیدش کن و اسکرین هاشو همیشه نگه دارشوهرت نفهمه ک تو ب زنه زنگ زدی اگه ب ...

آره درست میگی، اگه به همسرم بگم کلا فکر میکنم ممکنه احساس خودبزرگ بینی هم بکنه که وای من چه اشی هستم که یکی اینجوری برام می میره ، علاوه بر اون عدم اعتماده.

خدا ازشون نگذره هرزه های بی همه چیزو خانمی کردی، اون حیون صفته

الان واسه هیچی نه ها.

فقط واسه گذشتای بیخودم بیشتر میسوزم.

اگع از همون اول سفت دل نمیسوزوندم الان بهتر بودم.

نه اینکه بیصدا بوده باشما.

اما بیشتر از یه 

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
خدا ازشون نگذره هرزه های بی همه چیزو خانمی کردی، اون حیون صفته

بیشتر ازیه حدی جلو‌نرفتم .

اگر شوهرت یکبار جواب داده پس زنه یکبار پیام داده پس زیاد بزرگش کردی ولی اگر دیدی ادامه دار بوده این ...

اره کلا یکبار بوده ولی اسکرینش ۹ صفحه شد. که ۸ صفحه این زنه زر زر کرده...آخه خیلی بد ابراز عشق کرده، مخفیانه چندسال عاشقتم، نفسم به نفست بنده و هرکی یه بار عاشق میشه تو اون یه بار منی و کلی حرف دیگه...

پیاماش چی بود مگه؟ حرفهای جنسی زده ؟ یا درد و دل ؟

نه جنسی اصلا، ابراز علاقه و عشق وسطاش هم درد دل و بدگفتن از شوهرش.

اگه بشه تو خصوصی برات بفرستم پیامهاشو. قبلا که نمیشد.

اره کلا یکبار بوده ولی اسکرینش ۹ صفحه شد. که ۸ صفحه این زنه زر زر کرده...آخه خیلی بد ابراز عشق کرده، ...

یکبار اشکال نداره 

ولی مخفیانه چند سال دوستت دارم دیگه مشکل ساز هستش ولی خودم هر کی بهم ابراز علاقه میکنه باور نمیکنم اصلا تحویل نمی گیرم احساس عاشقانه واقعی الکی بوجود نمیاد البته کاذبش هر لحظه بوجود میاد نباید باور کرد الان پسرهایی که روزی با یه دختر دوست میشن اینها بطور کاذب احساس عاشقانه پیدا میکنند یعنی دروغ بیشتر هوا و هوس هستش زود هم تموم میشه میره پی کارش

شوهرش همینجوری شکاکه، نشونش بدم که طلاقش میده، بچه کوچک داره دلم نمیاد.

چطور اون خانم دلش میاد زندگی شما رو خراب کنه !

بنظر من اگه یه کاری نکنی و دم طرفو کامل نچینی 

از یه راه دیگه وارد میشه 

عزیزم دلت به حال زندگی خودت بسوزه 

یکبار اشکال نداره ولی مخفیانه چند سال دوستت دارم دیگه مشکل ساز هستش ولی خودم هر کی بهم ابراز علاقه م ...

اره واقعا ، عشق مقدسه و هر احساسی اسمش عشق نیست، این من و شما میدونیم ولی اون زن درکی از عشق نداره، من میدونم چرا علاقه مند شده، احساس چیه و چطوره، از اول هم حدس میزدم با توجه به اینکه یه بار همسر من براش رازنگهداری کرد و اتفاقای بعدش کاملا حدس میزدم ولی فکر نمیکردم اینقد وقیح باشه بیاد قشنگ بیان کنه.

چطور اون خانم دلش میاد زندگی شما رو خراب کنه !بنظر من اگه یه کاری نکنی و دم طرفو کامل نچینی از یه را ...

خودخواهی و ذات خراب...

زندگی من رو که نمیتونه خراب کنه چون همسر من کلا آدم عاشق پیشه ای نیست و خیلی منطقیه. ولی در کل درست میگی هر انسانی با این کلمات عاشقانه شدید ممکنه دلش هوایی بشه.

اره واقعا ، عشق مقدسه و هر احساسی اسمش عشق نیست، این من و شما میدونیم ولی اون زن درکی از عشق نداره، ...

مگه یکبار نبود بعدش کجا بیان کرد /بیشتر هوا و هوس هستش آخرش آبروریزی میشه

مگه یکبار نبود بعدش کجا بیان کرد /بیشتر هوا و هوس هستش آخرش آبروریزی میشه

به همسر من دفعه اولشه ولی چندسال پیش همون اوایل ازدواجش، بدون اجازه از تلفن خونه همسرم به دوست پسرش تماس گرفته و کلی حرف زده، اینکه چطور لو رفت بماند. 

ولی همسرم کشیدش کنار و بهش تذکز داد اونم چرت و پرت گفت که خواستگار سابقمه و ال و بل...