2777
2789
دقیقا درست گفتی، آخرای صحبت همینکارو کرده ولی دیگه کلا جوابشو نداده.همسرم میگفت این فکر کرده من بیکا ...

پیاماش چی بود مگه؟ حرفهای جنسی زده ؟ یا درد و دل ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوست داری خلاصه بگو اون 8 سال چی شد؟ چرا؟ کنجکاو شدم

شوهرم با یه زن شوعر دار بود.

بار اول اومد گف گوه خوردم غلط کردم دلت واسه بچم بسوزه کوچیکه به شوهرم نگو.

نگفتم گفتم دیگه تکرار نشه.

بار بعد دوباره شروع کردن باز اومد به گوه خوردن افتاد گف من حاملم شوهرم منو‌میکشه .اصلا اشتباهی زنگ زدم و فلان.

اینبارر گفتم به شوعره اما باور نکرد.

شوعر خودمم انگله .معلومه که شوعرم مقصر اوله اما تونستم از شوهرم خونه و‌ماشین بگیرم.

بار سوم صداشونو ضبط کردم بردم گذاشتم جلو شوهره.

همه چی داشت خیلی خوب پیش میرفت مرده گف دارم میرم شکایت کنم رابطه نامشروع زنشو بیرون کرد.

منم رفتم خونه پدرم.

همین دوروزی که رفتم خانواده زنه هی زنگ میزدن به شوهرم که زن تو خرابه با داماد ما رابطه داره.باهم خونه گرفتن.

تو خواهر مارو اواره کردی و اینا.

داشتن قبل از طلاق شوهر بعدی دختر خرابشونو اماده میکردن.تا من زنگ زدم فحش کشی اینا کردم.

دیدن ازینطرف نشد برگشتن با جادو جنبل شوعره زنه رو یه جوری برگردوندن سر زندگی که الان شوهره میگه زنش پاشو رو زمین نزارع بزارع رو چشم این.

اگه به وقتش ازونم جریمه میگرفتم اینقد نمیسوختم.

زنه هنوزم کرم میریزه میره دورو بر سرکار شوهرم.

نمیتونم ثابت کنم وگرنه پارش میکردم.

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

از شوهرت بخواه بلاکش کنه از همه جا.بعد هم خودت تماس بگیر و به اون زن  بگو قصد دارم به همسرت و همه خانوادت  بشناسونمت تا همه بدونن چه جونور خطرناک و بی شرفی هستی

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
نه آخه ما دو طرفه اینطوریم، من چند سال شهر دیگه بودم همیشه همسرم میگه اعتماد کامل بهت دارم، منم همین ...

اصلا هر جوری هم بنویسه شوهرت ایراد نداشته باشه هیچکاری نمی تونه بکنه قطع رابطه کن اگر همسرت مخالفت کرد بدون ایراد داره

شوهرم با یه زن شوعر دار بود.بار اول اومد گف گوه خوردم غلط کردم دلت واسه بچم بسوزه کوچیکه به شوهرم نگ ...

وای بازم برگشتی به شوهرت ؟؟؟اخه چرا ؟؟؟

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد 🌱💚 درخواست دوستی ندید مرسی اه😶

دقیقا درست گفتی، آخرای صحبت همینکارو کرده ولی دیگه کلا جوابشو نداده.همسرم میگفت این فکر کرده من بیکا ...

زنگ بزن ب زنه و برین بهش و تهدیدش کن و اسکرین هاشو همیشه نگه دار

شوهرت نفهمه ک تو ب زنه زنگ زدی اگه ببینه تو حساس شدی دفعه بعد چیزی بهت نمیگه و بعدم ک خودت فهمیدی میگه عزیزم میخواستم حرص بیخود نخوری

چارچشمی حواست ب شوهرت باشه

مردا خیلی زود وا میدن

شوهرت اگر ایراد نداشت جواب پیامک رو نمیداد بعد میگفت دیگه خونه این طرف نریم یا کاری میکرد طرف حساب ک ...

عزیزم قضاوت نکن، اونقدر که به همسرم اعتماد دارم به خودم ندارم. و اینکه کامل نمیشد توضیح بدم ، اینکه از کجا شروع شده رو کاملا میدونم و مطمئنم. 

همسر من طفلی تمام کارهای نت و اپلیکیشن رو به من میده انجام بدم. پیامک نبوده، توی اپ پیام داده و اولش با ابراز علاقه نبوده که...بعد اون یک صفحع نوشته، همسرم یک جمله فقط جوابشو داده.

مثلا یک صفحه از شوهرش بد گفته، همسر من گفته قاضی خداست.

و دو سه تا جمله دیگه نوشته که فقط نصیحت کردش. 

ولی درکل قبول دارم که هر آدمی ممکنه خطا کنه.

عزیزم قضاوت نکن، اونقدر که به همسرم اعتماد دارم به خودم ندارم. و اینکه کامل نمیشد توضیح بدم ، اینکه ...

سکوت نکن

زنه رو تهدید کن به خونوادش و شوهرش میگی

بره یه جای دیگه هرزه گری کنه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب عزیزم خودت هم میگی دلم ی جوری شد!!!! مردا خیلی سست عنصرن سریع وا میدن منی که تجربه دارم بهت میگم ...

مطمئنم به همسرم بگم ، میگه ولش کن. 

کلا دنبال درگیری درست کردن نیست، خودمم موندم چکار کنم... دیگه اون عنتر رو تا آخر عمرم نمیبینم با این کاری که کرد ولی میخوام کاری کنم که پشیمون نشم.

من یکی رو میخواستم بعد همه دخترا باهاش بودن اونهم بدش نمی اومد یعنی طرف هیز بود و هست بعد طرف با این دخترای شوهردار ردوبدل عکس و پیامک و غیره داشتن حتی تو زندگی زناشویی به اونها کمک مالی میکرد ببین طرف چقدر هیز و کثیف بود مردها جیبشون دوتا بشه به یکی راضی نیستن