2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجازیه

🔵 اطلاعیه برگزاری امتحانات باقیمانده نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ رشته های علوم پزشکی، دامپزشکی، روانشناسی بالینی و سلامت.
🔹پیرو اطلاعیه روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی  به استحضار می رساند؛  کلیه امتحانات باقیمانده  و لغو شده  نیمسال دوم سالتحصیلی ۱۴۰۴_ ۱۴۰۳ رشته های علوم پزشکی ، دامپزشکی و روانشناسی بالینی و سلامت دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۱۴۰۴/۰۵/۲۵ لغایت ۱۴۰۴/۰۶/۰۶ بصورت کاملا حضوری برگزار خواهد شد.

⬅ در این کانال از اخبار و اطلاعیه دانشگاه مطلع باشید.

✅ @shriaus

پس منظور این چیه ؟ 🥲

❄️

ازاد مجازیه الان

پس منظور این چیه

🔵 اطلاعیه برگزاری امتحانات باقیمانده نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ رشته های علوم پزشکی، دامپزشکی، روانشناسی بالینی و سلامت. 

🔹پیرو اطلاعیه روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی  به استحضار می رساند؛  کلیه امتحانات باقیمانده  و لغو شده  نیمسال دوم سالتحصیلی ۱۴۰۴_ ۱۴۰۳ رشته های علوم پزشکی ، دامپزشکی و روانشناسی بالینی و سلامت دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۱۴۰۴/۰۵/۲۵ لغایت ۱۴۰۴/۰۶/۰۶ بصورت کاملا حضوری برگزار خواهد شد.

⬅ در این کانال از اخبار و اطلاعیه دانشگاه مطلع باشید.

✅ @shriaus

❄️

پس منظور این چیه 🔵 اطلاعیه برگزاری امتحانات باقیمانده نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ رشته های علوم ...

📣تکلیف امتحانات دانشگاه آزاد مشخص شد

با توجه به لغو برخی از امتحانات پایان‌ترم نیم‌سال دوم تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴ در بازه زمانی ۲۵ خرداد تا ۵ تیر، دستورالعمل زیر اجرا خواهد شد:
امتحانات پایان‌ترم بهمن:
🔺کلیه امتحانات باقی‌مانده و امتحانات دانشجویانی که به هر دلیل در امتحانات برگزار شده نتوانستند شرکت کنند، در بازه زمانی ۲۵ مرداد تا ۶ شهریور بصورت مجازی برگزاری می‌شود.
امتحانات پایان‌ترم تابستان:
🔺همچنین کلیه امتحانات ترم تابستان ۱۴۰۴ در بازه ۲۵ مرداد تا ۶ شهریور بصورت مجازی برگزار گردد.
امتحانات دروس عملی ترم تابستان ۱۴۰۴:
🔺کلیه کلاس‌ها و امتحانات دروس عملی ترم تابستان ۱۴۰۴ در بازه زمانی ۲۵ مرداد تا ۱۳ شهریور به مدت سه هفته به صورت حضوری انجام خواهد ش به دیـــــــده بــــــان بپیوندید

پس منظور این چیه 🔵 اطلاعیه برگزاری امتحانات باقیمانده نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ رشته های علوم ...

اوه یس... علوم پزشکی هم همیشه جزو استثنا هست...😐

وای من آخرین خبری که داشتم مجازی بودنش بود

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃
عزیز نوشته علوم پزشکیپرستاری و اینا هم جزو رشته های علوم پزشکیه دیگه😑

اخه یه جا میگن غیر پزشکی که پیرا پزشکیا جزوشون نیست 

ولی یجا دیگه میگن علوم پزشکی ، نمیدونم کذوم درسته خود دانشگاه هم نمیدونه منظورش چیه 🥲

❄️