2777
2789
ویییی میگن ایمونولوژی خیلی سخته من ترم بعدی دارمش🥲

اره اونم سختههه

بعد فک کن تنها نیست که این لامصب

تو انتخاب واحد ژنتیک و ایمونو با هم بود

الآنم امتحانش با هم دیگست 

خود ژنتیکم سخته اینم سخت دوتاشم تو یه روز وحشتناک میشه🥲

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه ما هم همون فقط فرستاده

گفتن تو اموزشیار کارت ورود به جلسه جدید زدن برای من هنوز نیومده برای شما اومده ؟ شاید از طریق اون بفهمیم حضوریه یا مجازی

❄️

اره اونم سختهههبعد فک کن تنها نیست که این لامصبتو انتخاب واحد ژنتیک و ایمونو با هم بودالآنم امتحانش ...

ژنتیک تو دبیرستانم سخت بود چه برسه به دانشگاه که چند برابر میشه 

انشالله به بهترین شکل ممکن امتحانشونو قبول شی عزیزم ❤️

❄️

ژنتیک تو دبیرستانم سخت بود چه برسه به دانشگاه که چند برابر میشه انشالله به بهترین شکل ممکن امتحانشون ...

دقیقا

مرسی عزیزدلم همچنین❤️

گفتن تو اموزشیار کارت ورود به جلسه جدید زدن برای من هنوز نیومده برای شما اومده ؟ شاید از طریق اون بف ...

برا من اومده بود ولی خب چیزی نبود که نشون بده مجازی یا حضوریه 

مثل همیشه نوشته بود نیم ساعت قبل در جلسه حاضر باشین و اینا

سلام عزیزم خوبیمیگم الان بچه ها به مدیر گروه پیام دادن گفته آنلاینه

سلام عزیزم مرسی به خوبیت ❤️

مرسی عزیزم 

منم پیام دادم گفتن احتمال زیاد آنلاینه 

انشالله دیگه مجازیه 😁

❄️

سلام عزیزم 

امیدوارم پیامم ببینی و جواب بدی چون واقعا به جوابت نیاز دارم 

عزیزم من امسال کنکور دادم و تراز کل ام احتمالا بشه ۷۷۰۰ و رتبه حدودی ام بین ۱۴۰۰۰ تا ۱۷۰۰۰ داده شده و منطقه ۱ هستم  

من تو تاپیک هاتون دیدم تراز شما هم مثل من بوده پارسال و شما اتاق عمل آزاد میخونید 

من عاشق رشته اتاق عمل هستم حتی آزاد، میخواستم بدونم شما آزاد چه شهری با این تراز قبول شدید ؟ شهریه اش میشه بگید ؟ شما از خوابگاه استفاده می‌کنید ؟ هزینه خوابگاه چقدر هست ؟

چون خیلی شرایط تون شبیه من بود سوال پرسیدم ممنون میشم در حدی که میتونید پاسخگو باشید 🙏🌹  

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
سلام عزیزم امیدوارم پیامم ببینی و جواب بدی چون واقعا به جوابت نیاز دارم عزیزم من امسال کنکور دادم و ...

سلام عزیزم 

یکی از شهرستانای فارس هستم آزاد عادی ۱۷ تومن 

آزاد خودگردان ۳۶ تومن 

خوابگاه هم ترمی سه تومن

ولی پیشنهاد میکنم اصلا سمت این رشته نیای

❄️

سلام عزیزم یکی از شهرستانای فارس هستم آزاد عادی ۱۷ تومن آزاد خودگردان ۳۶ تومن خوابگاه هم ترمی سه توم ...

ممنون عزیزم 

لطف کردی جواب دادی 

میدونید آزاد عادی تهران یا آزاد شهری مثل سمنان چه تراز و رتبه ای میخواهد ؟. 

بعد دوری از خانواده و خوابگاه براتون سخت نبود ؟ 

چرا عزیزم سمت این رشته نیام ؟ 

چی برم از رشته های پیراپزشکی بنظرتون ؟ 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
ممنون عزیزم لطف کردی جواب دادی میدونید آزاد عادی تهران یا آزاد شهری مثل سمنان چه تراز و رتبه ای میخو ...

خواهش عزیزم 

ازاد عادی تهران فک کنم ۲۲ اینا باشه ، نه چون نزدیکه به سهرمون برام خوبه همه چیش 

رک میگم این رشته تو جامعه ما مخصوصا اسمشو میزارن نوکری پزشکا تو بیمارستان دیدم چطور سر پرسنل اتاق عمل با اینکه خیلی سابقه داشتن خوب کار مکردن داد میزدن، همیشه هم بهت میکن زیر دست دکتر ، دستیار پزشک ! همیشه همینه 

بنطرم اکر میتونی پشت بمون دوباره بخون

❄️