2777
2789

من دوتا بچه‌هام رو دادم به پدرشون

البته من ندادم 

خودش گفت اگه بخوای طلاق بگیری بچه بهت نمیدم

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

من دوتا بچه‌هام رو دادم به پدرشونالبته من ندادم خودش گفت اگه بخوای طلاق بگیری بچه بهت نمیدم

می بینشون

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا بچه‌هام رو دادم به پدرشونالبته من ندادم خودش گفت اگه بخوای طلاق بگیری بچه بهت نمیدم

سخت بود؟بچه هات چندسالشونه؟الان خودت چیکارمیکنی؟

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
می بینشون

بله هفته‌ای چندبار

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

من،دوقلوهام پیش پدرشونن ،توان مالی نداشتم خودمم تنها بودم نه پدر نه مادر هیچ کس کمکم نبود تا دوسال تونستم بعد اون هم حق حضانت با پدرشون بود که دادگاه حکم داده بود هم خودم نمیتونستم چون شاغل بودم بچه ها میرفتن مدرسه نمیتونستم کار کنم پدرشونم پولی نمیداد که به اجاره خونه و خرج مدرسه و .... برسه

سخت بود؟بچه هات چندسالشونه؟الان خودت چیکارمیکنی؟

سخت که🙃بله واقعا راحت نیست 

باید مطمئن باشی که زندگیت زندگی نمیشه و بتونی دوری بچه‌ها رو طاقت بیاری

پسرم ۱۳ دخترم ۶ 

یک سال و نیم بعد طلاقم مجدد ازدواج کردم

سخته ؟

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

من،دوقلوهام پیش پدرشونن ،توان مالی نداشتم خودمم تنها بودم نه پدر نه مادر هیچ کس کمکم نبود تا دوسال ت ...

اذیت نشدی؟

سخته ؟

بستگی داره 

چون پدرشون خیلی خوبه و زندگیشون خوبه من میتونم تحمل کنم 

اما بازم سخته و دلیل محکم میخواد

سخت که🙃بله واقعا راحت نیست باید مطمئن باشی که زندگیت زندگی نمیشه و بتونی دوری بچه‌ها رو طاقت بیاریپ ...

الان زندگیت خوبه راضی هستی؟

دختر خالم با مردی ازدواج کرد که دوتا دختراشو گرفته بود از مادرشون 

اصلا رفتار درستی با دخترای شوهرش نداره و حتی خالمو دختر پسراشم این دوتا دختر رو اذیت میکنن،مرده هم کاری نداره که چجوری رفتار میشه با دخترا 

پنج سال پیش ازدواج کردن 

انگار آب و غذا رو از بچه ها گرفتن اصلا رشد نکردن طفلکا

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
بله هفته‌ای چندبار

باز خوبه شاید یه روز بخوان بیان پیشت

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️