2777
2789
الان که خسته‌ای اینو میگی عزیزممنم نظرم همین بود حالت بهتر بشه فرق میکنه اوضاعچرا باید خودتو وقف بچه ...

چون حوصله هیچ مردی رو ندارم از نر جماعت متنفرم

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب پس حق داری نخوای بچه‌ها پیشش بموننشغل داری؟یا منبع درآمد؟یا حمایت پدرت؟

شغل که میتونم پیدا کنم ولی فعلا نه پدرم هم فقط می‌تونه یه طبقه از خونه شو در اختیارم بذاره گفتن کمکم می‌کنن جدا بشم ولی میترسم بزرگ کردن ۳تا بچه خیلی سخته

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز نمیدونم باید اول با بزرگترام مشورت کنم حتما حین طلاق توافق میکنیم در ازای یه مبلغی مهرمو ببخشم ...

مال و اموال داره شوهرت؟

من چیزی نگرفتم و پشیمون شدم بعدا

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

شغل که میتونم پیدا کنم ولی فعلا نه پدرم هم فقط می‌تونه یه طبقه از خونه شو در اختیارم بذاره گفتن کمکم ...

ببین همین که دغدغه خونه نداری عالیه 

نصف مسیر رو رفتی

البته بشرطی که خانواده‌ت اهل دخالت نباشن 

بچه‌ها چندسالشونه؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

مال و اموال داره شوهرت؟من چیزی نگرفتم و پشیمون شدم بعدا

خونه وماشین داره به نام خودشن

کار ثابت هم داره فکرکنم بتونم یه مبلغی واسه خرج بچه هاهم ماهیانه ازش بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین همین که دغدغه خونه نداری عالیه نصف مسیر رو رفتیالبته بشرطی که خانواده‌ت اهل دخالت نباشن بچه‌ها ...

۹-۵-۳ اخری دختره 

از الان گفتم میرم سر کار راضی هستن خداروشکر به خواهر دارم خیلی محکم پشتمه ولی برادر ندارم 

حیفم به جوونیم میاد نه زندگی زدم و نه فرصتی دارم زندگی کنم هنوز ۲۶سالمه😢😭

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

خونه وماشین داره به نام خودشنکار ثابت هم داره فکرکنم بتونم یه مبلغی واسه خرج بچه هاهم ماهیانه ازش بگ ...

یک چهارم حقوق رو میتونی بگیری فک کنم

نفقه هم بعهده پدره 

اما خوب فکراتو بکن طلاق راحت نیست

اول مطمئن شو از اینکه درست نمیشه اوضاع بعد 

من درآمد بالا داشتم و خونه مستقل گرفتم و همه چی هم خودم برا خودم خریدم ولی پدرم دراومد خیلی سخت گذشت

۹-۵-۳ اخری دختره از الان گفتم میرم سر کار راضی هستن خداروشکر به خواهر دارم خیلی محکم پشتمه ولی برادر ...

وای حسابی جوجه‌ن که🥹عزیزم 

من برادر و پدر و مادرم و خواهرام هیچ کاری برام نکردن

خدا حواسش بهم بود 

فک نکن اگه داداش داشتی شق القمر میکرد برات 

الان که خسته‌ای اینو میگی عزیزممنم نظرم همین بود حالت بهتر بشه فرق میکنه اوضاعچرا باید خودتو وقف بچه ...

چرا نکنه؟ مگه بچه خودش خواسته اومده دنیا ؟ بدنبا اوردی تا اخر عمرت در قبالشون مسئولی 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

وای حسابی جوجه‌ن که🥹عزیزم من برادر و پدر و مادرم و خواهرام هیچ کاری برام نکردنخدا حواسش بهم بود فک ...

نمی‌دونم ولی از دیشب یکسره دارم گریه میکنم پدرمم پیر شده تنهام خودممو خودم حتی الان پول وکیل هم ندارم حتی یه جفت گوشواره ندارم همه چیزو فروخته 

یک چهارم حقوق رو میتونی بگیری فک کنمنفقه هم بعهده پدره اما خوب فکراتو بکن طلاق راحت نیستاول مطمئن شو ...

دلم نمیخواد جداشم ولی به جایی رسیدم نمیتونم تحمل کنم اون فکرمیکنه میتونه هرجور دلش بخواد باهام رفتاربکنه ومن بمونم

باید یه تلنگر بخوره حالا شاید واقعا قصدش جداییه ک اینطوریه یا اینکه زیادی من ساکت بودم با اینکارم اون ب خودش میاد 

دیشبم بهش گفتم صبرم فقط بخاطر این بود ک فکرمیکردم زمان وصبر توکل همه چیزو درست میکنه ولی الان فهمیدم توکل دست رودست گذاشتن کافی نیست میخوام خودمو نجات بدم گفت منم میگم برو گفتم همینجوری نمیرم بچه نیستم اول تکلیف همه چیزو زیر نظر بزرگترها روشن میکنم بعد

اونم خودشو زد به خواب

منم رفتم تو اتاق خواب ولی دیدم تاصبح بیدار بود عین یه مار به خودش میپیچید

1
5
10
15
20
25
30
35
40