2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین که طلاق بگیرم با این شرایط یا بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 22 پست
یعنی ازادش نکنم؟ بعد طلاق بگیرملعنت به این دل پر رحمم

اره دوست عزیز 

چرا آزادش کنی

آزادش کنی باز همینکار رو میکنه و اینبار خیالش راحته شما هستید اگر مشکلی پیش اومد

فقط میدونم الان همه بهم حمله می‌کنند ولی کاش بچه وجود نداشت....

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مادرت درست میگه دزد و کلا.هبردار که هست وفادار نیست بهت چرا موندی تو این زندگی جدا شو بچت هم ب ...

بزار تو همون زندان بمونه واقعا واسش متاسفم طلاق بگیر بچتم خودت بزرگ کن تموم این بهترین راهه توروخدا گول نخوری سند بزاری داراییت بدی واسه این مرد چون اصن ارزش نداره

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

من علم غیب داشتم این کارا رو میکنه؟

علم غیب نمی‌خواسته که  یکم چشم و گوشت رو باز میکردی 

یکم راجب کارش تحقیق میکردی 

یکم کنجکاو بودی تا حالا صد دفعه متوجه شده بودی چقدر و به کیا بدهکاره 

الانم تا نیومده بیرون برات شر درست کنه 

برو اقدام کن برای طلاق  غیابی طلاق بگیر 

چرا انقدر دلم میسوزه پس

چون ما خانمای بجای عقلمون با دلمون تصمیم میگیریم

برعکس اقایون ی ذره ام رحم نداره ک راحت خیانت میکنه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

دوباره اشتباه نکنیاااا

باز بگی دلم سوخت یا نمیدونستم میاد بیرون اینجوری میکنه 

ما داریم ندید بهت میگیم  بیا بیرون بدتر از قبل خواهد شد 

ذره ای هم دلت براش  نسوزه  اون اگر به فکر تو بچه ش بود اینجوری نادونی و کلاهبرداری نمیکرد 

برو بهش بگو تو رو با خوبی هات تنها میذارم  بزرگ مرد