2777
2789

شوهرم وقتی با من ازدواج کرد 500 م بدهی داشت که فراری بود، حاضر بود فرار کنه ولی پول و نده

حساباش سه ساله مسدودن، هیچی نداره، الانم چن روزه رفته زندان، 250 م هم توی این شهری که هستیم کلاهبرداری کرده، الان پلیسه میگفت با چه عقلی با این مرد ازدواج کردی

از مردم پول میگرفته مدارک جعلی میداده

منم بی خبر از کاراش

5 ماهه حامله هم هستم، دو روز پیش گوشیش و دم دادگاه بهم تحویل دادن، تمام شبکه های اجتماعی شو نصب کردم فهمیدم بهم وفادارم نبوده

حالا هر دقه زنگ میزنه میگه بیا سند بذار

منم سند ندارم، اگر بخوام اجاره کنم 100م باید بدم

بنظرتون بذارم بمونه توی زندان؟ 

چون مامانم میگه این مرد ارزش نداره کل داراییت و بدی ازادش کنی از کجا معلوم فرار نکنه

لطفا راهنمایی کنید

سوال داره عزیز؟به حرف مادرت گوش بده

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مادرت درست میگه دزد و کلا.هبردار که هست وفادار نیست بهت چرا موندی تو این زندگی جدا شو بچت هم بیار به دنیا خودت بزرگ کن والا شوهرت لیاقت تو و بچت نداره

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

سند از کجا بیاری شما ک میگه سند بزار؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
یعنی ازادش نکنم؟ بعد طلاق بگیرملعنت به این دل پر رحمم

وا بهت خیانت میکرده معلومه که نههههه..بزار بره گم شه..

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......