عزیزم تمام تاپیکایی که در این مورد زدی رو کمابیش خوندم
شما ازدواج دومت بوده باید خیلی بیشتر توی این زندگی سیاست به خرج میدادی تا کار به لجبازی و این نقطه نرسه
ولی خب
کارایی که همسر شما کرده توجیحی نداره یعنی ایشون هم مشکل داره و در حقیقت از بحران و اختلافات زندگیش به عنوان یه فرصت واسه اهداف خودش سواستفاده کرده
ببین دوست عزیز
راهکاری که میتونم بهت بدم اینه
اولا فعلا که ایشون دور برداشته و طلاق طلاق میکنه شما صحبت برگشتن و آشتی نکن حتی اگه میخوای هم برگردی اما راه داره اگه اینجوری برگردی مشکلاتتون دو چندان میشه
الان ایشون خطا کرده طلبکار هم هست متاسفانه
شما اول برو پیش یه وکیل حتما برو
بچه شما تا ۷ سال قانون میگه مال شماست این از این بخصوص که همچین پدری صلاحیت نگهداری بچه هم نداره
دوم اینکه سفت و محکم وایسا بگو بچه که قانونی مال منه فعلا بعدم شما طلاق میخوای بنابراین باید کل مهریه و نفقه و حق و حقوق من رو بدی
مهرت رو بزار اجرا تا بفهمه یه من ماست چقدر کره میده ایشون خیلی پررو تشریف داره باید ادب شه
ضمن اینکه با خانواده ت حالا مادر یا برادر صحبت کن که حتما جلوی چشم این آقا از شما حمایت کنن چون خیلی تاثیر داره اینجوری دو حالت داره یا اینکه به غلط کردن میفته و ضمن گذاشتن یه سری شرایط برمیگردی سر زندگیت
یا اینکه اگه خدایی نکرده به جدایی ختم شد شما پشت دستت پره و بچه ت هم پیشت هست
سربار کسی نیستی بهش بگو تو گند زدی به سرنوشت و ابروی من الانم طلاق میخوای پس باید تاوانش رو بدی
قوی باش محکم وایسا
میدونم سخته واقعا سخته بخصوص با بچه و ازدواج دوم
اما نباید شل بیای توی این فقره چون ایشون دور برداشته پس باید بشینه سر جاش ولی اگه نادم و پشیمون بود باز شرایط واسه اشتی و برگشتن بازتر بود
اما الان قانون و زمین و زمان حق رو به تو میده پس نترس جلوش وایسا قانونی جلو برو
برو شکایت کن بگو شوهرم بیرونم کرده خرجی نمیده خیانت کرده و طلاق هم میخواد