2777
2789
عنوان

شرمنده ی بچه م شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 255 پست
دوستش واسطه شد با پسر خاله ش میگفت سه روزه داریم روش کار میکنین میگه الا و باا طلاق دیگه من به زن دا ...

زن داداش شما !؟ ایشون مطلقه هستن؟!  چرا باهاش برخورد نمیکنی که داره زندگیتو خراب میکنه؟!

عزیزم منم به خاطر بچه م کوتاه بیام شوهرم کوتاه نمیاد  الانم حاضرم با این شرایط برگردم دیشب خیل ...

من احساس میکنم میخواد کاری کنه که شما با پای خودت برگردی یا اصطلاحا ادب بشی 

میتونی توضیح بدی وقتی متوجه پیشنهاد همسرت به زن برادرت شدی واکنشت چی بود؟؟؟؟

البته یه جنبه دیگه هم میتونه واکنش برادرات باشه در مقابل پیشنهاد همسرت انگار با طلاق دادن شما بخواد تلافی کنه 

یکم توضیح بده چی شد وقتی فهمیدی چیکار کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداش شما !؟ ایشون مطلقه هستن؟!  چرا باهاش برخورد نمیکنی که داره زندگیتو خراب میکنه؟!

اره زن داداشمم نه مطلقه نیس پیش داداشمه 

میگه شوهرت خودش پیام داده و من از ترس پیامارو حذف کردم حتی تلگرامشم حذف کردهد

بعدم از اون ور رفته به داداشم گفته 

شوهرش از اون روز تاحالا فقط به زن داداشم فحش میده میگه تو کاری کرده که بهت پیشمهاد داده

من احساس میکنم میخواد کاری کنه که شما با پای خودت برگردی یا اصطلاحا ادب بشی  میتونی توضیح بدی ...

تقریبا یه هفته پیش داشتم با برادرم میرفتم بچه مو بیارم داداشم گفت مصرید واسه طلاق گفتم اره

بعد گفت ازش طلاق بگیر خیلی بی شرفه ما نمیخاستیم بهت بگیم که زنوگی نپاشه اما مثل اینکه پاشبده شوهرت به زن داداشت پیشنهاد داده من هنگ کردم دیگه هیچیه دیگه نکفت گفتم خب کامل توضیح بدع گفت قسم خوردم که نگمخودت از زن داداشت بپرس ولی نکو من گفت 

آتیش گرفتم رفتم خونه مادرش که طبقه ی بالان فکر کردم بچه م اونجاس گفتن پایین پیش باباشه مادرشورم برادرشوهرم اصلا بهم رو ندادن 

گفتم این از پسرتون که ادعای مذهبی بودن و خداترس بودن میکنه رفته به زن داداشم پیشنهاد رابطه داده عصبانی شدن گفت خودت بی ابرویی این وصله ها رو به ما نچسپون و بیرونم کردند گفتن گم شو منم فششون دادم 

اومدم پایین اغا خونه اهنگ شاد و عاشقونه گذاشته بوذ و طبق معمول تو گوشیش بچه ی طفل معصومم یهگدشه بازی میکرد نا منو دید چشاش گرد شد همه ش منو نگا میکرو بغلش کردم گفت حق نداری کنو ببری گفتم پیش توی بی شرف نباشه بهتره که رفتی به زن داداشم پیشنهاد دادی باید میرفتی به زن داداش خودت پیشنهاد میدادی قیافع شم بهتره و باب میل تو عصبانی شد خواست کتکم بزمه گفتم دست روم بلند کنی زنگ میزنم ۱۱۰ تزسید 

منم اومدم بیرون

اره زن داداشمم نه مطلقه نیس پیش داداشمه  میگه شوهرت خودش پیام داده و من از ترس پیامارو حذف کرد ...

آخه وقتی میگه من به زن داداشش پیشنهاد دادم و همه چیز تمومه!!! انگار این خانوم قبول کرده!!! 

چقدر بعضیا کثیفن!!! زندگی خودش که خراب میشه، شما رو هم تو شرایط بدی گذاشته، من بودم از زنداداشم متنفر میشدم

آخه وقتی میگه من به زن داداشش پیشنهاد دادم و همه چیز تمومه!!! انگار این خانوم قبول کرده!!!  چق ...

ازش بدم میاد 

بهش زنگ زدم گفتم منکه باور ندارم یهویی پیام فرستاده و یهویی پیشنهاد داده باشه حتما پیش زمینه ای بوده قبلا 

گفت به خاک بابام اینطور نبوده گفتم چرا پیاماشو حذف کردی گفت از ترس شوهرم 

گفت خب از تری چرا بعدش گفتی 

یه چیزی میگه غیر قابل باور بهرحال خدایا توبه من هیچ تهمتی نمیزنم میسارمشون دست خدا

ازش بدم میاد  بهش زنگ زدم گفتم منکه باور ندارم یهویی پیام فرستاده و یهویی پیشنهاد داده باشه حت ...

درسته، واگذارش کن بخدا....

الان برادرتون چه واکنشی داره باین موضوع، خب میتونه بره پرینت تماسها و پیامکهای همسرشو درخواست بده... البته خوب نیستا!!! بازم بی آبرویی میشه و برای خانواده شما بده ولی از این بعنوان تهدید استفاده کن که میرم شکایت میکنم و آبروتون میره... 

تقریبا یه هفته پیش داشتم با برادرم میرفتم بچه مو بیارم داداشم گفت مصرید واسه طلاق گفتم اره بعد گفت ...

عجب 

پس شما قبل اینکه این موضوع رو بفهمی اومده بودی بیرون از خونه همسرت

یعنی از قبل اختلاف داشتی

به جز این موضوع که متوجه شدی دیگه چی باعث شد زندگیتو و بچه رو بزاری و بیای بیرون

اگه دوست داری بگو عزیزم

درسته، واگذارش کن بخدا.... الان برادرتون چه واکنشی داره باین موضوع، خب میتونه بره پرینت تماسها و پی ...

از وکیل پرسیدم گفت چون از طریق ت لگر ام بوده از طریق مخابرات نمیشه استعلام کرد چون تل گرام یه شبکه ی خارج از ایرانه 

اما من نگفتم که پیاماشو حذف کرده حداقل ازاین طریق از ترسش ابروشم شده حق و حقوقم رو کامل بده

تو تاپیک قبلیم همه چی رو گفتم 

عزیزم تمام تاپیکایی که در این مورد زدی رو کمابیش خوندم 

شما ازدواج دومت بوده باید خیلی بیشتر توی این زندگی سیاست به خرج میدادی تا کار به لجبازی و این نقطه نرسه 

ولی خب 

کارایی که همسر شما کرده توجیحی نداره یعنی ایشون هم مشکل داره و در حقیقت از بحران و اختلافات زندگیش به عنوان یه فرصت واسه اهداف خودش سواستفاده کرده 

ببین دوست عزیز 

راهکاری که میتونم بهت بدم اینه 

اولا فعلا که ایشون دور برداشته و طلاق طلاق میکنه شما صحبت برگشتن و آشتی نکن حتی اگه میخوای هم برگردی اما راه داره اگه اینجوری برگردی مشکلاتتون دو چندان میشه

الان ایشون خطا کرده طلبکار هم هست متاسفانه 

شما اول برو پیش یه وکیل حتما برو 

بچه شما تا ۷ سال قانون میگه مال شماست این از این بخصوص که همچین پدری صلاحیت نگهداری بچه هم نداره 

دوم اینکه سفت و محکم وایسا بگو بچه که قانونی مال منه فعلا بعدم شما طلاق میخوای بنابراین باید کل مهریه و نفقه و حق و حقوق من رو بدی 

مهرت رو بزار اجرا تا بفهمه یه من ماست چقدر کره میده ایشون خیلی پررو تشریف داره باید ادب شه 

ضمن اینکه با خانواده ت حالا مادر یا برادر صحبت کن که حتما جلوی چشم این آقا از شما حمایت کنن چون خیلی تاثیر داره اینجوری دو حالت داره یا اینکه به غلط کردن میفته و ضمن گذاشتن یه سری شرایط برمیگردی سر زندگیت 

یا اینکه اگه خدایی نکرده به جدایی ختم شد شما پشت دستت پره و بچه ت هم پیشت هست 

سربار کسی نیستی بهش بگو تو گند زدی به سرنوشت و ابروی من الانم طلاق میخوای پس باید تاوانش رو بدی 

قوی باش محکم وایسا 

میدونم سخته واقعا سخته بخصوص با بچه و ازدواج دوم 

اما نباید شل بیای توی این فقره چون ایشون دور برداشته پس باید بشینه سر جاش ولی اگه نادم و پشیمون بود باز شرایط واسه اشتی و برگشتن بازتر بود 

اما الان قانون و زمین و زمان حق رو به تو میده پس نترس جلوش وایسا قانونی جلو برو

برو شکایت کن بگو شوهرم بیرونم کرده خرجی نمیده خیانت کرده و طلاق هم میخواد