2777
2789
عنوان

شرمنده ی بچه م شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 255 پست

عزيزم شراطت خيلي سخت و درهم برهمه هرچي فكر كردم واقعا به نتيجه قطعي نرسيدم 

ولي به نظر من چند روز ديگه م  صبر كن و بچه رو پس نده عوضش  به كمك همون دايي همسرت يا يكي ديگه از بزرگاي فاميلش برگرد خونه ت ..... حالا همسرت هم گفته اون بياد من ميرم و غيره رو بيخيال شو فوقشم بره لااقل يه سرپناه داري 

از خواهرشوهرت كه حمايتت ميكنه كمك بگير كه با پدر و مادرش حرف بزنه ..... يه مدتم اصلا بيخيال همسرت باش بهش گير نده خواستم بهت گير بده اصلا جواب نده و چشم پوشي كن خودت رو با بچه ت و كار خونه سرگرم كن بببين اوضاع چجوري ميشه 

در مورد پيشنهاد همسرت به زن داداشت كه به نظرمن اوني كه ابروش رفته همسرشماست نه شما با اين كار شعور و شخصيت خودش رو زير سوال برده كلا واقعا متاسفم براي خانواده هايي كه با شرايط حال حلضر ايران و اين مردهاي خودخواه و متكبر بازهم از دختراشون حمايت نميكنند و ميزارن زير پاي بااصطلاح شوهراشون لگد مال بشن واقعا متاسفم 

این نیز بگذرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر من کلا توی این مواقع میگم زن نباید برگرده اماشماوضعت فرق میکنه.پر رو بازی دربیار برگرد بابچه ...

دقيقا بهترين كاره ، خونه خالي دادي دست اين مرد هرزه ؟ برگرد تا گورشو گم كنه برادرت هم بگو تند تند بهت سر بزنه 

عزيزم شراطت خيلي سخت و درهم برهمه هرچي فكر كردم واقعا به نتيجه قطعي نرسيدم  ولي به نظر من چند ...

با این شرایطی که شما فرمودید ۵ ماه زندگی کردم محبت بدونه انتظار بهش میدادم از حرص من میگغت محبتت رو واسه خودت نگه دار جسم و عاطفع و روح من مال یکی دبگه س بمیری هم تو قلب من جا نداری

تا اینکه  ۶ م بیرونم کرد

داییش به درد نمیخوره ۷ تا عمو داره که چند سالع خونه من نیومدن همه شون حسابی پول دارن و پدرشوهر و خونواده شم ادم حساب نمیکنن چون ندارن 

درخاستت نیومده

چرا فرستادم عزیزم.میتونی بیایی ارومیه کار کنی.  یه کار هست که خونه هم میدن با خورد و خوراک حتی اگه بچه داشته باشی 

به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ...

همه أين بدبختيها نداشتن يه بزرگتر عاقل و بأشعوره قديميها جمع مي شدن تكليف أين مسائل و روشن ميكردن الان بزرگتري فقط تو مواقع فضولي و دخالت كردنه يه زن كه. تازه. ما در  شده بايد بجائ رسيدگي به بچه اشو استراحت أواره بشه خدا باعث وباني شو أواره كنه أعصابم خيلي خوردشد

عزيزم شهرت رو بگو ، شايد توي همين سايت كسي خواست كمكت كنه ، يك كاري بهت پيشنهاد بده ، هنوزم ادم هاي ...

من فقط کار گیرم بیاد دیگه غمی ندرم قبلا خودم مستقل بودم وضعمم بد نبود اما شوهرم هم پولمو گفت ازم هم کارمو

استارتر واقعا ناراحت شدم خدا بهت صبر بده و امیدوارم یه دری به روت باز بشه .پسرت گناه داره از خودت جداش نکن.منم کردم نزدیکتم سقزم.دیدم بچه های رو که از مادرشون جدان خیلی گناه دارن.خدا بزرگه ناامید نباش

این ماه پانزدهمه که چشم انتظارم دوباره مامان بشم.خدیا همه ما منتظرا رو به خواسته مون برسون .الهی آمین.