2777
2789
عنوان

شرمنده ی بچه م شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 255 پست

آره عزیزم ،شما پاکی و تحصیل کرده،از خدا بخواه

ولی به جاهایی که خیرین هستن سر بزن،من یه پیشنهاد دارم،برو پیج اینستا چند تا آدم خیر هستن ،شرایطتو بگو،خدا رو چه دیدی شاید خونه برات کرایه کنن و کار در منزل پیشنهاد بدن،کمکت می کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر من کلا توی این مواقع میگم زن نباید برگرده اماشماوضعت فرق میکنه.پر رو بازی دربیار برگرد بابچه ات برو حتی اگه از خونه بزنه بیرون به درک خوب بره.اگه خواست کتک بزنه دادو هوار راه بنداز .اگه قرارهدطلاق بده از زیر سنگ شده جورمیکنه اگه واقعا میخواااد بده

اگه گفتن جرا برگشتی بگو برگشتم سر مهریه ونفقه ام .همین 

نشستی فقط غصه میخوری؟؟؟؟اتفاقا جلوی چشمش باش تاوزودتر مجبور بشه تکلیفتو مشخص کنه

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
حدام ازم رو برگردونده اخه تا کی به خدا نمبکشم شدم یه ادم بی روح حتی گریه مم نمیکیره تو ایینه که به ...

اللهی بمیرم دلم واست کباب شد مادر ی ثانیه بچش را نبینه دق میکنه دیگه چ برسه بری بزاریش توروخدا

نمیدونم چی بهت بگم انشاللله کارت درست شه پاره ی جیگرت هم بیاد پیشت خدای مشکل همه را حل کن مشکل دوست ما راهم حل کن انشالله تو روز تولد حضرت زهرا ب حق مادر بودنت مشکلانت حل بشه

آره عزیزم ،شما پاکی و تحصیل کرده،از خدا بخواه ولی به جاهایی که خیرین هستن سر بزن،من یه پیشنهاد دارم ...

واسه کار در منزل خیلی اقدام کردم نشد 

اینحام خونه داداشمه نمیشه بکنمش کارگاه 

چوں مجرده البته نامزد داره امکانات خاصس نداره این یه هفته فقط به بچم شیر خشک دادم غذا ندادم خودم یه ۴۵۰ تومنی پس انداز داشتم این هفته رو دوم اوردم