2777
2789
عنوان

چکار کنم بدون دعوت نیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 38 پست
عزیزم وقتی میاد به شوهرت بسپر‌بره به مامانش محبت کنه خودتن سرتو با پذیرایی گرم کن

عزیزم گاهی برای سیاست برای رضای خدا میگم محبت کنه.اما خودم محاله محبت کنم فقط بخاطر خدا بی حرمتی نمیکنم 

بانوی کورد ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گاهی برای سیاست برای رضای خدا میگم محبت کنه.اما خودم محاله محبت کنم فقط بخاطر خدا بی حرمتی نمی ...

اره منم هی میگم شوهرم بره بچسبه به مادرش تو کار خونه و این جور چیزا کمکش کنه بلکه کمتر حسادت کنه

اره منم هی میگم شوهرم بره بچسبه به مادرش تو کار خونه و این جور چیزا کمکش کنه بلکه کمتر حسادت کنه

خخخ من مادرشوهرم جلوی من خیللیییی قربون صدقه شوهرم میره میخاد دل شوهرمو بدست بیاره اگ ببینیش فک میکنی اون زنه همسرمه من مجسمه ام منم از این شگردش علیه خودش استفاده کردم و جلوش قربون صدقه شوهرم رفتم ک شوهرم حمایت و عشقو از من بگیره و ارضا بشه .دیدم خودشو یکم جم کرد 

بانوی کورد ❤️

من میرم خونه مامان همسرم مامان تو بشقاب غذا میکشه اول میده ب شوهرم بعد ب اون یکی دخترش بعد ب من منم ب همسرم یاد دادم وقتی مامان بشقاب برنجو میکشه همسرم میزارش جلو من .مادرش خیلی حرص میخوره .همسرم اوایل حتی اهمیت نمیداد ب من غذا رسیده یا نع .خب کار درستیست بیاد خونم منم اینکارو کنم بخدا خون بپا میکنه

بانوی کورد ❤️

خخخ من مادرشوهرم جلوی من خیللیییی قربون صدقه شوهرم میره میخاد دل شوهرمو بدست بیاره اگ ببینیش فک میکن ...

مال منم همین بود ولی سیاستش زیاد دووم نمیاره چون جلوی من و بچه هاش هی میپره به پدر شوهرم به همه چیش گیر میده منم تو موقعیت مناسب برعکس عمل میکنم و هی از پدرشوهرم تعریف میکنم و به شوهرم میگم چقدر خوبه فلان اخلاقت شبیه پدرجونه🤣🤣🤣

من میرم خونه مامان همسرم مامان تو بشقاب غذا میکشه اول میده ب شوهرم بعد ب اون یکی دخترش بعد ب من منم ...

🤣🤣🤣حالا قبل اینکه عروس داشته باشه نمیدونست پسرش زنده است یا مرده ها هی میگفت زیاد نخور گرونیه

وای باورت نمیشه من طبق عادتم توی خونمون  سیب زمینی رو بیشتر سرخ کردم که تا وقتی غذا اماده میشه بدم به شوهرم یکم بخوره چون چیزیه که همه دوست دارن دیگه 🤷🏻‍♀️بعد شوهرم پشماش ریخته بود میگفت واقعا به خاطر من درست کردی؟ مامانم هیچ وقت نمیزاشت حتی یدونه سیب زمینی بردارم😐🤦🏻‍♀️

وقتی میخاد بیاد ی بهونه بیار

بد بدختی ب شوهرم میگه.ب روی من نمیبینه .منی ک قبلا میترسم هرروز بهش میزنگیدم 😂حالا ب شوهرم میخام بگم کاش با دعوت بیان ک من یک پذیرایی خوب بکنم و پدرت هم همراهش باشه لطفا این دفعه گعت بگو مادر ما جایی هستیم چند وقت دیگ قصد داریم دعوتتون کنیم ک پدر هم بشه .؟؟؟بگم ضایع نی؟؟؟

بانوی کورد ❤️

مال منم همین بود ولی سیاستش زیاد دووم نمیاره چون جلوی من و بچه هاش هی میپره به پدر شوهرم به همه چیش ...

افرین خوشحال میشم خانومای باسیاست میبینم ک دست حریفو رو میکنن 

بانوی کورد ❤️

🤣🤣🤣حالا قبل اینکه عروس داشته باشه نمیدونست پسرش زنده است یا مرده ها هی میگفت زیاد نخور گرونیه وای ...

بجون مامانم دوران عقد میگفت زودتر برو خونت من نون ندارم بدم بخوری جلو من میگفت .

بانوی کورد ❤️

🤣🤣🤣حالا قبل اینکه عروس داشته باشه نمیدونست پسرش زنده است یا مرده ها هی میگفت زیاد نخور گرونیه وای ...

وای چقدر خوب همین قضیه سیب زمینی واقعا همین کارا کلی شوهرو میاره سمت ما .کارایی ک مامانش براش نکرده ما کنیم البته نباید مادری کنیم باید معشوقه بمونیم و همسر .اما مثلا اون کارهایی ک بدش میاد مادرش میکنه تو برعکس کن .جمله بندیم توحلق حودم

بانوی کورد ❤️

عزیزم یکی در میون ایشون میشه دو هفته یکبار میگم ک اصلا صلاح خودم و زندگیم نی ایشون میخاد دوباره کنتر ...

عزیزم زود قضاوت کردم شرمنده دیگه توف هم تو صورتش ننداز پنج ماه ی بارم زیادیشه یزید خانم اصلا چرا پاتو میزاری خونش

البته جکی چان منظورمه🤭😁