2777
2789
عنوان

چکار کنم بدون دعوت نیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 38 پست
عزیزم زود قضاوت کردم شرمنده دیگه توف هم تو صورتش ننداز پنج ماه ی بارم زیادیشه یزید خانم اصلا چرا پات ...

دشمنت شرمنده گلم .ی کارهایی کردن در حقم بگم تعجب میکنید نمیخام وقتتون بگیرم .بخاطر همسرم و سیاستم فقط همین مقدار تحملش میکنم البته بعد ۸ماه خودش پرو پرو بعد یک ماه ک رفتیم خونه خودمون اومد .حتی دعوتم نکرد برای دلجویی .راستی عروسی نگرفت پولم کمکون نداد در صورت ک وصغش توپه .ما ی مولودی غریبانه گرفتیم بادوستام و خانوادم و نذری دادیم و باهمسرم زندگیو شروع کردیم پول پیش هم نداشتیم ماشین فروخت همسرم.

بانوی کورد ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دشمنت شرمنده گلم .ی کارهایی کردن در حقم بگم تعجب میکنید نمیخام وقتتون بگیرم .بخاطر همسرم و سیاستم فق ...

وای شمارشو بزار بریم فحشش بدیم یکم خالی بشیم همسرت در این مورد چیزی نمیگه چجوری دلش با مادرش صاف شد؟

البته جکی چان منظورمه🤭😁
وای شمارشو بزار بریم فحشش بدیم یکم خالی بشیم همسرت در این مورد چیزی نمیگه چجوری دلش با مادرش صاف شد؟

عزیزم حیف  نیست بخای دهن خودتو برا اون خستع کنی 😂عزیزم همسرم قاطع نیس .دوبار مامانش قهر کنه کوتاه میاد من بیشتر خودم ب داد خودم رسیدم اما باهمسرمم طی کردم رو خط قرمزام پا نزاره.وگرنع ک اگ از همسرم بود توقع داشت قربون مامانش برم و تو ساختمون اونام زندگی کنم و ب سبک مادرش زندگی کنم .همسرم میفهمم ک کارهای منو سر خاتوادم خاای میکنه جز سلام هیچ حرفی تمیزنه ب مادر پدرم درصورتی ک خانوادم خیلییییی بهش احترام گذاشتن .

بانوی کورد ❤️

عزیزم حیف نیست بخای دهن خودتو برا اون خستع کنی 😂عزیزم همسرم قاطع نیس .دوبار مامانش قهر کنه کوتاه م ...

اره میفهمم عین همسر من کلا داماد بی چشم و روعه مادرشوهراشون منم همه پولای همسرمو کشید بالا در عوض خانوادم خیلی کمکش کردن مالی ، بازم حرف حرفه مامانشه 

البته جکی چان منظورمه🤭😁
اره میفهمم عین همسر من کلا داماد بی چشم و روعه مادرشوهراشون منم همه پولای همسرمو کشید بالا در عوض خا ...

پس چ بهتر ک ما برای خودمون ارزش قائل شیم و حداقل نزاریم ی کاسه داغ تر از اش مث مادر شوهر بهمون بی حرمتی کنه .

بانوی کورد ❤️