2777
2789

با دو تا چشای خودم میبینم ک هر چقدر خوب باشی حتی همون مادر ک میگن بهشت زیر پاشه سوارت میشه چن ساله پدرم فوت کرده داداشم از سن کمش خونواده رو همه جوره ساپورت کرده چن جا کار میکنه از چن جا درآمد داره ینی بگم فکر طلای مامانم لباس مامانم تفریحش گوشیش دکوراسیون خونه سفر این بچه انقد فهم و شعور داره ک همه چی مامانم باید بهترین باشه ولی دارم میبینم مامانم خودشو مسخره کرده مناسبت فلان همسایه نمونده ک شرکت نکرده باشه ینی فقط پوله ک خرج مردم میشه یبار نمیگه این پول از کجا میاد همسایه نزدیک نه عا واسه یه محله ک فقط بهم سلام می‌دادیم شاید از همه بیشتر از همه عالی تر جلو میره انگار حقوقاش و ریختن و رو دستش مونده  نمیگه این پول از کجا میاد حالا من هیچی رو دلم نمیاد از داداشم پول بگیرم ینی نگرفتم ضروری باشه بخام بعدا حساب کنم قبلا شارژ گفتم زده اینترنت خریده اونم بعدا حساب کردم این مامان من انقد مارو مسخره کرده انقد توقع بالا رفته گوشی آیفون و اون داره ما نه بیست جا سفر برن بقیه استعفا میدن این نه ولی باید همشو بره اگه بابام بود این انقد خدمات میدید بخدا الان مردهای گنده زیر بار گرونی و مشکلات کمر خم کردن شوهر دارها اینجوری معاشرت نمیکنن اینجوری زندگی نمیکنن ک این میکنه سه ساله بچه میخاد ماشین عوض کنه نمیتونه بخاطر چی تا جایی میری کارتشو میزاره میگه مامان با خیال راحت خرج کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقن 

منم هرچقد تو خونه بیشتر کار میکنم از ادم توقعاتشون هی بیشتر میشه دیگ حتی میبینی وقت نداری براخودت یکار انجام بدی🚶🏻‍♀️

حتی کارهای کوچیکشونم از تو میخوان ک انجام بدی🤦🏻‍♀️

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

بهتره تذکر به مادرت بدی و داداشت رو از خواب بیدار کنی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
آفرین بهت که منطقی هستی و درک میکنی... با مادرت صحبت کن بگو داداش گنا داره اینهمه خرج بیخود میکنی بی ...

اوه مگه میتونم بگم میگه دو بهم زنی میکنی یا از چی میترکی اون خرج میکنه به تو چه

یه عمر اینطوری زندگی کرد همه به به چه چه گفتن چوبشو خودمون خوردیم بزار از این به بعد هم بخوریم حالا قدیم مثل الان شرایط سخت نبود همه چی ک باهم نمیشه یا باید یکم خودتو بگیری پیشرفت کنی بری جلو یا دنبال تعریف دیگران باشی و خودت عقب بمونی از بقیه

اخ که حرف دلم رو زدی 

خیلی وقته میخوام اینو بگم ولی از ترس میگم حمله میکنن ولی واقعا حققققققققققق بود 

یه همسایه داشتیم علاوه بر بچه هاش دامادهاشم ادمای بیخودی بودن ... یه بار روز مادر عصر دختر و دامادش دست خالی اومدن دیدنش شام هم خوردند و رفتن ... طفلی زنه تو کوچه خوشحالیش رو فریاد میزد 

برعکس همسایه ای داماد و بچه هاش عالیترین بودن حتی بعد از فوت پدرشون خونه رو بنام مادر زده بودن که راحت باشه ولی همیشه همشون رو فحشهای زشت میداد میگفت گوه خوردن وظیفشونه منو کول کنن 

تا بوده همین بوده .... باور کن بعضی وقتا به بچه های پرروی این زمانه تو دلم آفرین میگم که حداقل سواری نمیدن (اینو از حرصم گفتم 😆)

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .