2777
2789
عنوان

زن ایرونی بایدبدونه

541 بازدید | 47 پست

ژل لب نزنین دیگه مد نیست. 

اگه میزنین نهایت نیم سی سی برای حالت دادن بزنین. 

لب بزرگ سنو بیشترنشون میده. 

موهاتونو زرد نکنین، قشنگ نیست، اگه علاقه به رنگ دارین، یه لایت ریز بزنینـ.   موی مشکی قشنگه. البته موی سالم☑️

انقدراین یخو برندارین مستقیم بزنین به پوستتون؛جورجینا یه حرکت زد همه یادگرفتین، پوست نازک میشه، رگای زیرپوستتون دیده میشه. 

ابروهاتو موکت نکن، ابروی پرپشت قشنگه اما به شرطی که کادریش نکنی، 

آب بخور، اما یواش یواش، یهویی زیادبخوری مجبوری سریع تخلیه کنی فایده نداره. 

حرص مرد جماعتو نخور خوشگلم، پیرمیشی، پنیک میشی، پژمرده میشی، بی خیال باش

طلا داری تو دستت اما دندونات خرابه؟ برو طلا رو بفروش دندوناتو درست کن، دندونات خراب شه بیفته فکت تحلیل میره به مرور زشت میشی. 

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر بودم فحشم بدن 🤧😂❤🫀

نه باحال گفتی خوشمان امد

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

با اجازت اسی

بیاین تایپک اخرم لطفا به نظر همتون نیاز دارم

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

من توبارداری ۸تا دندون خراب شد گفتن ترمیمه ۳تاشو درست کردم ۳روزبعد اونا شروع کردن درد کردن دوباره هزینه کردم همونارو عصب کشی کردم موندم چکارکنم هرکدومو ترمیم کردم درد گرفت هم پول ترمیم دادم هم پول عصب کشی وروکش🤦🏻‍♀️میترسم مابقی رو درست کنم

مهارت یاد بگیر حتی اگه نمیخوای فعلا پول دربیاری، زنی که هیچ راهی برای پول درآوردن بلد نباشه توسری‌خور میشه 

تمرکزت رو از روی مردا بردار،ورژن بیخیال خودتو فعال کن مطمئن باش آدمای بهتری جذبت میشن

دست از کارای خاله زنکی بردار اینجوری باارزش‌تر میشی

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)