2777
2789

میگرن داری؟

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرتو خوب گرم کن یا کمپرس اب گرم بذار

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

میگرنه

الان مسکن بخور و چشاتو هم با چشم بند یا روسری ببند که تاریک بشه همه جا واست که شدت حمله یکم کمتر شه

ولی در کل قرص منیزیوم مصرف کن معمولا روزانه است ولی من خودم دو سه روز یه بار مصرف میکنم جلوی حملات مبگرنیمو خیلی گرفته

نمیدونم ولی زیاد پیش نمیاد که اینطوری بشم هر چند وقت اینجوری میشم

این علائمه میگرنه

حتما سرتو خوب بپوشون و بذار گرم بمونه 

یکم بگذره خوب میشه 

متاسفانه منم دارم و گاهی اوقات ایتطوری میشم

خوردم مسکن ولی اصلا تاثیر نداشت باشه چشمامو میبندم

حمله میگرنیه خب.. زمان داره.. کلا باید همون لحظه اول که حس کردی سردرد داره شروع میشه سریع مسکن بخوری بعدش چندان فایده ای نداره اره

من یه کاری هم که میکنم چشامو که با روسری نخی بستم و تو تاریکیم با اتو هم چشامو گرم میکنم .. رو سرم رو شونه هام رو عضلات گردنم و همینطور پیشونیم و رو چشام آروم اتو میکشم! احمقانه است میدونم ولی واقعا اروم میکنه درد رو

امیدوارم زود خوب بشی

برای حالت تهوع آب بخور برای سرت هم یا چای بخور یا قهوه اگه هم عصبی یا استرسی شدی برای همینه سرت درد گرفته استامینوفن یا ایبو پروفن بخور

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

برای حالت تهوع آب بخور برای سرت هم یا چای بخور یا قهوه اگه هم عصبی یا استرسی شدی برای همینه سرت درد ...

ممنون از راهنماییت امروز صبح خواب بودم یک دفعه از شدت درد سرم از خواب بیدار شدم