2777
2789
عنوان

جلسه اول رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 56 پست
من میترسم برم نتونم فرمون رو کنترل کنم بکوبم به یه جا

وای فرمون برای دور زدن خیلی باید فرز باشی🥲

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
قبلش تمرین داشتی؟با خانواده ای کسی

نه والا اولین بار بود پشت فرمون میشینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂

من رانندگی بلد بودم شوهرم بهم گفت رفتی بگو بلد نیستم تا اصولی بهت یاد بدن و اینکه مشکل ساعت آموزش داشتم بچه کوچیک داشتم باید شوهرم میومد که من برم، از همون اول هم مدیر آموزشگاه گفت فقط این تایم خالی داره دیگه قبول کردم، اصلا تو یه عالم دیگه بود بنده خدا، تا دید دنده کشی بلدم خوابید

مربی باید با حوصله باشه و استرس نده من اگه یکی بخواد بهم یاد بده اگه بی حوصله باشه بدتر هول میکنم و استرس میگیرم 

ولی اگه بهم اعتماد بنفس بده خیلی راحت انجام میدم

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
من رانندگی بلد بودم شوهرم بهم گفت رفتی بگو بلد نیستم تا اصولی بهت یاد بدن و اینکه مشکل ساعت آموزش دا ...

🤣🤣

نه والا اولین بار بود پشت فرمون میشینم

آفرین بهت👏👏👏

انشالله موفق باشی،❤️

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

مربی باید با حوصله باشه و استرس نده من اگه یکی بخواد بهم یاد بده اگه بی حوصله باشه بدتر هول میکنم و ...

اینم میگه خوبه و فلان

مربی باید با حوصله باشه و استرس نده من اگه یکی بخواد بهم یاد بده اگه بی حوصله باشه بدتر هول میکنم و ...

منم همینم

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

یعنی خودت بلد بودی؟

اره فقط رفتم گواهینامه بگیرم، کلا یا خواب بود یا می‌برد از جلوی تعمیرگاه رد بشیم برای صاحبان اونجا بوق بزنه، یه روز بهش گفتم چه خبره فکر نکنید متوجه نمیشم چرا اینجا می‌آییم باید بریم خیابونهای شلوغ وگرنه به مدیریت اطلاع میدم، دیگه اونجا نرفتیم

اره فقط رفتم گواهینامه بگیرم، کلا یا خواب بود یا می‌برد از جلوی تعمیرگاه رد بشیم برای صاحبان اونجا ب ...

برا چی می برد اونجا؟

برا چی می برد اونجا؟

باهاشون دوست بود نزدیک اونجا که می‌شدیم رژ تمدید می‌کرد عطر میزد میگفت بزن کنار باد لاستیک چک کنم، یه پیچ گم کردم بگیرم، موتور صدا میده.... می‌رفت شروع می‌کرد به حرفهای چرت و پرت گفتن باهاشون

باهاشون دوست بود نزدیک اونجا که می‌شدیم رژ تمدید می‌کرد عطر میزد میگفت بزن کنار باد لاستیک چک کنم، ی ...

😂😂😂😂عجب بابا،خوب دمشو چیدی😁