یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من رانندگی بلد بودم شوهرم بهم گفت رفتی بگو بلد نیستم تا اصولی بهت یاد بدن و اینکه مشکل ساعت آموزش داشتم بچه کوچیک داشتم باید شوهرم میومد که من برم، از همون اول هم مدیر آموزشگاه گفت فقط این تایم خالی داره دیگه قبول کردم، اصلا تو یه عالم دیگه بود بنده خدا، تا دید دنده کشی بلدم خوابید
اره فقط رفتم گواهینامه بگیرم، کلا یا خواب بود یا میبرد از جلوی تعمیرگاه رد بشیم برای صاحبان اونجا بوق بزنه، یه روز بهش گفتم چه خبره فکر نکنید متوجه نمیشم چرا اینجا میآییم باید بریم خیابونهای شلوغ وگرنه به مدیریت اطلاع میدم، دیگه اونجا نرفتیم
باهاشون دوست بود نزدیک اونجا که میشدیم رژ تمدید میکرد عطر میزد میگفت بزن کنار باد لاستیک چک کنم، یه پیچ گم کردم بگیرم، موتور صدا میده.... میرفت شروع میکرد به حرفهای چرت و پرت گفتن باهاشون