2777
2789
عنوان

جلسه اول رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 56 پست
خیلی ازم کار کشید با حوصله است اصلنم کمک نمیکنه

مثلا چیکار کرد؟

میگی ازم کار کشید

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای من🤦بنظرم مربیتو عوض کن

سخت گیره ولی اگه آخرش راننده خوبی بشم حاضرم بد اخلاقی هاشو تحمل کنم

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
مثلا چیکار کرد؟میگی ازم کار کشید

هزارتا دور برگردون و میدون و پارک کنار ماشین و دور دو فرمون و...

من چی جلسه اول تا سوار شدم گفت حرکت کن خودش صندلی داد عقب خوابید، فقط جلسات رو گذروندم رفتم امتحان د ...

واا ،هنوز هیچی یاد نداده

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

هزارتا دور برگردون و میدون و پارک کنار ماشین و دور دو فرمون و...

واقعا ؟؟ جلسه ی اول ،مگه بلد بودی

واقعا ؟؟ جلسه ی اول ،مگه بلد بودی

نه ولی میگفت چیکار کنم

وای ولی سخت بود🥲🤦‍♀️😅

سخت گیره ولی اگه آخرش راننده خوبی بشم حاضرم بد اخلاقی هاشو تحمل کنم

ماشالله،بهت ،من نمیتونم ،دوسال پیش همسرم خواست یادم بده انقد سرم داد زد دیگه نرفتم 

همرو جلسه اول یاد داد؟

انجام دادم ولی گفت همین جلسه اول اینکه کلاچ و دنده یک و دو و ترمز کردم اکی باشی برام کافیه اینا تفننی فعلا

ماشالله،بهت ،من نمیتونم ،دوسال پیش همسرم خواست یادم بده انقد سرم داد زد دیگه نرفتم

🥲🤦‍♀️😅

نه ولی میگفت چیکار کنموای ولی سخت بود🥲🤦‍♀️😅

قبلش تمرین داشتی؟

با خانواده ای کسی