2777
2789
عنوان

چقدر هزینه های کنکور زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 56 پست
ها اون دیگه قضیش متفاوتهولی آفرین بهت

ممنون گلم

چ فایده وقتی اون باباش ی ادم کله گنده بود با پارتی بازی و پول زیاد همون ترم یک انتقالی گرفت دانشگاه شهر خودمون

و منم از یکی از دانشگاهای تاپ تهران بخاطر پول نداشتن و خیلی مشکلات دیگه که تو زندگیم بود 

و هم اتاقیای خیلی بذی ک تو خوابگاه داشتم، تهش از دانشگاهم ک یکی از بهترین دانشگاهای تهران بود بعد چند ترم انتقالی گرفتم شهر خودم. 

و الان منو اون یه جاییم، یه رشته🙃

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

دقیقا من خودم هرج نکردم بازم دارم میمونم پشت کنکور

یکجا خوندم اگر هزینه مورد نیاز یک فرآیند را کامل پرداخت نکنید؛هزینه هایی که کردین را دور ریختین

وقتی کتاب قدیمی بخونی(خصوصا در درس زیست شناسی با این حجم از تغییرات گسترده)الکی فقط وقت و پولِت رو حروم کردی

محیط مطالعه باید آروم باشه

مشاور دلسوزی که مدام آزمون بگیره لازمه

آزمون آزمایشی شرکت کردن واجبه

بخوای نخوای برای موفقیتت باید به مافیا کنکور باج بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همه رو چاپ امسال خرید

من حتی کتاب فیزیک و شیمی و ریاضی نظام قدیم از کتابخونه گرفتم بخشای مشترکش که تغییری نداشته میخوندم و تستاشو میزدم 

چقد دلم به حال خودم میسوزه.

ممنون گلمچ فایده وقتی اون باباش ی ادم کله گنده بود با پارتی بازی و پول زیاد همون ترم یک انتقالی گرفت ...

درسته سخته اما قدرشو بدون

ببین منم بخاطر اینکه نتونستم هزینه ای کنم موندم پشت کنکور 

سال سومم هست اوناییم که تونستن رفتن با رتبه خوب

الان منمو کلی فکر 

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

یکجا خوندم اگر هزینه مورد نیاز یک فرآیند را کامل پرداخت نکنید؛هزینه هایی که کردین را دور ریختینوقتی ...

دقیقا همینه و من کور کورانه فکر میکردم بدون خرج میتونم موفق بشم امانشدم

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

متاسفانه بلهبا خرج کردن لقمه آماده بِهِت میدن که خودش کلی جلو میندازه

اره اینو قبول دارم

من مینشستم چند هفته از یه مبحث کلی تست میزدم کم کم تیپ های تستا دستم میومد. از خودم فوت و فن و روش های تستی ابداع میکردم یاد بگیرم

بعد یه عده یکساعت میرفتن کلاس کنکور اونا رو یاد میگرفتن 

درسته سخته اما قدرشو بدونببین منم بخاطر اینکه نتونستم هزینه ای کنم موندم پشت کنکور سال سومم هست اونا ...

عزیزم💔

هزینه های کنکور واقعاااا کمرشکن هست

به راحتی۲۰۰میلیون خرج میشه