2777
2789

امسال اولین سالیه که مامانمو از دست دادم. می خواستم برای روز مادر برای مامانم یه خیرات یا صدقه مثل غدا دادن به فقیر یا ... انجام بدم تا حداقل ثوابش به مامانم برسه اما راستش هنوز شک دارم از طرفی نمی دونم می تونم خودم مستقیم به دستشون برسونم راستش به خیریه خیلی مطمئن نیستم. میشه پیشنهادهاتونو بهم بگید؟

خدابیامرزدشون..غذا درست کن ببر پرورشگاه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

خدا مادرتو بیامرزه  عزیزم حدا بهت صبر بده  میتونی بدی دست ادمی که  واقعا مستحقه و بگی واسه روح مادرت دعا کنه 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپر ببر بهزیستی بده 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

صلوات.یه مقدار پول هم بده به نیازمند

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

ممنونم ازتون. انشاالله اگه سایه پدر و مادر بالا سرتونه خدا براتون حفظشون کنه اگر هم دور از جون فوت کردن خدا بیامرزتشون. اما کجا می تونم خانواده های فقیر رو پیدا کنم؟ شنیدم یه جایی هست برای کارتون خواب ها اسکان و غدا میده شما در این مورد چیزی می دونین؟

ممنونم ازتون. انشاالله اگه سایه پدر و مادر بالا سرتونه خدا براتون حفظشون کنه اگر هم دور از جون فوت ک ...

خانمی که برامون مداحی میکنه تو مجالس اهل کار خیره. نزدیک ۵۰خانواده واقعا مستحق رو بهمون معرفی کرده. شما هم بگردید قطعا پیدا میکنید 

اولا که روحشون شاد باشه ان شالله منم براشون فاتحه میخونم

ثانیا خدا صبرتون بده واقعا سخته 

و بعداینکه دوست خوبم در دین ما سفارش شده اول از نزدیکان شروع کنیم

اگر بین اشناها

همسایگان یادوستان‌خانواده ابرومند ولی تیازمند سراغ دارین بدنیس دلشونو اخر سالی به صورت غیر مستقیم شاد کنید

چه بهتر که حتی با قرض دادن به ادمای ابرومند درحد توانتون و شادکردن دلشون اقدام‌کتید

ثواب قرض خیلی بیشتر از انفاقه چراکه حفظ ابروی تیازمندان رو میکنه

سعی کنید دنبال نیازمندایی باشین که کمتر تو خیابونا هستن

به نظرم پیداکردن و رسیدگی به چنین افرادی دو جنبه داره 

اول انفاق

در ثانی خفظ شان و منزلتشون

ان شاالله که مستقیما برسه به روح مادر بزرگوارتون 

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم        

از بچه های یتیم هم غافل نشین

خداوند خیلی جاها به این کودکان اشاره کرده 

معجزه میکنه وقتی دست بکشین به سر بچه های مظلوم

این بچه هایی که توی جهارراهها کارمیکنند ولقعا مظلومن

براشون کیسه های پراز اجیل و لقمه های مقوی بگیرین و بدین دستشون همونجا بخورن

ازپول دادن بهتره که معلوم‌نیس کدوم از خدابیخبری ازشون میگیره 😢

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم        
اولا که روحشون شاد باشه ان شالله منم براشون فاتحه میخونم ثانیا خدا صبرتون بده واقعا سخته  و ب ...

ممنونم دوست عزیز لطف دارید  واقعا صحبتتون درسته تو فامیل چندتا نیازمند میشناسم اما نمی دونم چجور می تونم کمکشون کنم تا یه موقع توهین نشه بهشون.