2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون پولاشو از شما پنهون کنه و ب کارت پدرش بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 52 پست
شما دیگ خیلی سخت گرفتی.. ی هفته قهر برا هفتصد تومان🥴

دیگه دیگه 

من جوونم باید الان جمع کنم تا تو پیری استفاده کنم باید پس انداز کنم مردارو ول کنی اینکاراشونو هرماه تکرارمیکنن

بعدم پدرشوهرم این همه سال ازدواج کردم قرونی کمک نکرده از روز اول خواستگاری تاالان خب برام زوره منم دوستندارم به اونا کمک کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دیگه یزیدیچرا نباید بخره؟پدر مادر خودتم فردا مختاج بشن زنداداشت اینطور کنه خوبه؟

همینی که هست 

چطور پدرشوهرم ازروز اول خواستگاری یه قرون نداد شوهرم صبح تاشب کارمیکرد من تنهامیموندم تا محتاج کسی نشیم نخوردم نپوشیدم پس انداز کردم تا تو زمان پیری یه سقف بالاسرم باشه 

مادرشوهرم اصلانمیزاره پدرشوهرم به این پسرش پول بده حتی قرونی بعد من مگه عقلم کمه که پولی که بخاطرش زحمت کشیدیم بدبختی کشیدیم بیام هرماه برا اونا خرج کنم 

اگه مادرمنم مث مادرشوهرم باشه که نیست اونوقت زنداداشم حق داره

شوهرمم حق نداره کمک کنه سالی یکی دوبار اجازه میدم فقط درغیراینصورت خرج کنه باید شرایط عصبی خونه رو هم تحمل کنه 

دیگه دیگه من جوونم باید الان جمع کنم تا تو پیری استفاده کنم باید پس انداز کنم مردارو ول کنی اینکاراش ...

خوبه که به فکر پس انداز هستی .. منم قبلا خیلی فکر پس انداز اینا بودم چون شوهرم به شدت ولخرجه ولی الان دیگه خسته شدم خودم از اون بیشتر خرج میکنم

خوبه که به فکر پس انداز هستی .. منم قبلا خیلی فکر پس انداز اینا بودم چون شوهرم به شدت ولخرجه ولی الا ...

منم خسته شدم کی دوستداره خرج نکنه منم انقدر لباس چیزای قشنگ میبینم دوسدارم پولای حسابمو فقط ببرم خرج کنم ولی مجبورم اگه پول نداشته باشم از کی بگیرم؟باید سرمو پیش مادرشوهرم کج کنم پول بخام اونم عمرا بزاره پدرشوهرم پول بده 

کلا ازاولین روز خاستگاری نذاشت 

دوستدارم همسرم و خودم سربلند بشیم پیش همه وضعمون ازهمشون هم بالاتر بره 

گاهی خسته میشم مثلا میگم دیگه امروز غذا نمیپزم خرج رستوران میکنم یا یه لباس میبینم میدم اون ولی خب بیشتر وقتا پس انداز میشه حس افسردگی گرفتم از اول ازدواج فقط قسط  و وام

اوناهم میبینن من پس انداز میکنم یکم سردشدن انتظار نداشتن من پسرشون و به اینجا برسونم

منم خسته شدم کی دوستداره خرج نکنه منم انقدر لباس چیزای قشنگ میبینم دوسدارم پولای حسابمو فقط ببرم خرج ...

منم چند سال جمع کردم . خونه و ماشین خرید همسرم ! کسی که سی سال نتونسته بود هزار تومان پس انداز کنه !!! حتی وقتی ازدواج کردیم اندازه دوتا وام ازدواج قرض داشت فقط 

ولی تهش میدونی چ کار کرد؟ بهم خیانت کرد گفت تو به خودت نمیرسی و این چرت و پرتا.. منم تصمیم گرفتم خرج کنم ..الان به غلط کردن افتاده اینقدر ک من خرج میکنم

منم چند سال جمع کردم . خونه و ماشین خرید همسرم ! کسی که سی سال نتونسته بود هزار تومان پس انداز کنه ! ...

خوب میکنی خرج کن بی لیاقت بوده چقدر

ولی من شوهرم هرچی بخره نصفش به نام من باید بکنه چون منم زحمت کشیدم توام براخودت مخفی جمع کن باپولات طلابخربهش نگو