2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون پولاشو از شما پنهون کنه و ب کارت پدرش بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 52 پست
شما چون میدونی داره، ولی داره پنهون میکنه کوتاه نیا

میگه خیلی بدهکارم تامن نخام چیزی ولی این برای من هیچکاری نکرده ن طلا خریده ن برای خونه ی چیزی خریده برای این جور هزینه هاهم میخواد نده چون بچه ۱ ساله دادم تحمل میکنم و گرن اصن راضی نیستم از زندگیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اول همینجوری بود؟

اره کلا پولای مارو پدرمادرش میخوره ن ب فکر جداشدن از پیش اینا هس ن ب فکر اینده فقط مث خر کارمیکنه تو کوه ها مونده پولامونو هم خانوادش میخوره

یعنی بفهمم شوهرمن همچین کاری کرده من میدونم بااون 

الان یمدت پیش فهمیدم یه موادغذایی خریده برا باباش اینا درحد ۷۰۰ ۸۰۰تومن یکهفته باهاش حرف نزدم از رابطه و همچی منع شد بعد خودش اومد عذرخواهی و منت کشی 

ولی حقوق بریزه که دیگه قهرمیکنم میرم ازخونه ولی همچین کاری نمیکنه میدونم چون من خیلی خوب براش پول نگه میدارم اصلا ولخرج نیستم 

اره کلا پولای مارو پدرمادرش میخوره ن ب فکر جداشدن از پیش اینا هس ن ب فکر اینده فقط مث خر کارمیکنه تو ...

پس باید یه فکر اساسی بکنی.. من گفتم شاید شما ولخرج بودی الان اینجوری میکنه!! حالا میگی از اول اینجوری بوده باید درستش کنی

یعنی بفهمم شوهرمن همچین کاری کرده من میدونم بااون الان یمدت پیش فهمیدم یه موادغذایی خریده برا باباش ...

خوب من یعنی زیاد ولخرج هستم ازمایش دادم ۲ میلیون شد هزینش یدونم امسال کفش و مانتو خریدم  و یکی ازدندونامو پرکردم یکیش مونده  بنظرت این ولخرجیه؟ یااین دگ شورشودراورده

خوب من یعنی زیاد ولخرج هستم ازمایش دادم ۲ میلیون شد هزینش یدونم امسال کفش و مانتو خریدم و یکی ازدند ...

ببین ازاول بد عادت دادی من شوهرم مخفی کمک کنه شر راه میندازم قهر میکنم باهاش حرف نمیزنم ولی تو میگی حقوقشون میده اگه شرایط اینجور بود قطعا قهرمیکردم بابچه هام میرفتم خونه بابام میومد غلط کردن میفتاد و این کارشو جمع میکرد واقعا زور داره برام الان تومیگی فکرشو میکنم اصلا نمیتونم یلحظه هم تحمل کنم تو خیلی صبوری براهمین پروش کردی

یعنی بفهمم شوهرمن همچین کاری کرده من میدونم بااون الان یمدت پیش فهمیدم یه موادغذایی خریده برا باباش ...

شما دیگه یزیدی

چرا نباید بخره؟

پدر مادر خودتم فردا مختاج بشن زنداداشت اینطور کنه خوبه؟

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت