2777
2789

بابا بخدا من اصلا تو روابطم اویزون پسر نمیشم

بجز یکیش ک اونو خیلیییییییی دوس داشتم بعدش دیگه فهمیدم کارم اشتباه بوده

الان داشتم بش میگفتم با فلانی بهم زدم یهو گف 

واقعا بات کات کرد؟😐

گفتم من کات کردم

باز میگف واقعا کات کرد؟ اصلا دوس داشت بگم اون کات کرده همیشه همینجوریه

یا مثلا میگم فلانی این حرفو بم زد میگه خاک ت سرت چرا اجازه دادی این حرفو بزنه؟

کلا میخواد نشون بده خودش یه ادم با سیاسته و من یه دختر اویزون

همش میگه ببین من اصلا به رلم زنگ نمیزنم همش خودش میزنه یا میگه من باهاش قرار نمیزارم خودش میزاره تو کفمه فلانه بهمانه

من بدم میاد از این رفتارا داره

والا بخدا منم تو روابطم پسرا خیلی تلاش میکنن بدستم بیارن و کلی سوپرایزم میکنن نمیفهمم برا چی سعی داره منو اینجوری جلوه بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون حسوده و عقده ای فقط میخواد خودش بالا باشه بقیه رو بکشه پایین 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

لازم نیست اتفاقات رابطت برای کسی تعریف کنی چیکار کردی چی گفتین کی زنگ زده و ...

درسته اون اصلا تاحالا برام از روابطش چیزی نگفته فقط من گفتم 

پس بخاطر این بوده ک دوستم اینجوری میکنه؟

ی دوستی دارم ک روابطشا میدونم چندوقت پیش باهم بحثمون شد وحرف خوبی بهم نزد من همون جا بدون اینکه جوابشا بدم باهاش قطع رابطه کردم اگر باهاش کل کل میکردم قطعا سرکوفت روابطشا بهش میدادم چون ازنظرمن خیلی دختر آویزونیه اما نخواستم مث اون باشم وقتیم بهم زنگ زد ردتماس کردم میخوام بت بگم حتی اگر توی زمان دوستی مث الان شما سرکوفت نشنوی ممکنه توی بحث همون درد دلا چماق بشه تو سرادم ازاین جا ب بعد دفترچه خاطراتتا ب روی بقیه ببند

واایی نگو اصلا :))) 

از این آدم‌ها تو زندگیم داشتم و واقعاا غیرقابل تحملن ،کسایی که فکر میکنن فقط خودشون میفهمن، چندلول بالاترن و همه جنس مخالف دنبال جذابیت و هوششه... 

ممکنه ته دلشون چیزی نباشه ها، قلبشون پاک باشه ولی خب کمبود درونی دارن و یکم خودشیفتن 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

چ زندگی داغونی داری پنج سال پشت کنکور باید میرفتی به‌نظرم مدارس کودکان استثنایی 

بابات یه آدم فاسد طبق اولین تاپیکت از سن کم هم حسابی وا دادی بیچاره 

اگه واقعا خوشگل بودی نیازی نبود تند تند رابطه هاتو عوض کنی 

تو ارزشت از ناخن چیده منم کمتره 

اینو تو گوشت فرو کن 

من جای خانواده ت بودم آب و غذا هم بهت نمیدادم هر چند بابات که رفته دنبال زندگیش تعهدی نداره و دلش نمیسوزه 

در ضمن من به اونیکه میخواستم دارم میرسم چشمت کور برا همینم دیگه راجع بهش تاپیک نمیزنم کلی هم دوست تو همین نی نیسایت دارم خارج از اینجا پیگیرم هستن و میدونند 

برو پاک باش درس بخون این پسرا به جز مریضی جنسی چیزی بهت نمیدن 

خوشگل بودن هم به شرط نجابت و پاکی باارزشه . 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
چ زندگی داغونی داری پنج سال پشت کنکور باید میرفتی به‌نظرم مدارس کودکان استثنایی بابات یه آدم فاسد طب ...

وا😐😂

ما چیکار زندگی بقیه داریم؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

چ زندگی داغونی داری پنج سال پشت کنکور باید میرفتی به‌نظرم مدارس کودکان استثنایی بابات یه آدم فاسد طب ...

😐😐😐😐😐😐😐😐

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

اره چون به مامانش اینا گفته داری بهش میرسی؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😐یا چون برات اهنگ فرستاده؟ بیا برو ج. نده 

جم کن خودتو 

تو حتی مفتی هم بخوای بدی دوس پسرای من نمیکننت 30 سالته دیگه میلف ک ص کپکی😐😂