2777
2789
عنوان

برم کلاس عکاسی یا ن

99 بازدید | 15 پست

سلام ما چند ماه پیش یه دوربین عکاسی نیکون دست دوم خریدیم از اون حرفه ایا ولی عکاسیم خوب نیس هنوز ازش استفاده نکردیم کارت حافظه هنوز نخریدیم..

ب نظرتون کلاس عکاسی برم ک یاد بگیرم یا ن.. کلاس عکاسی چقد تاثیر داره ..من عکاسیم افتضاحه ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

مبارکت باشه 

خیلی خیلی عالیه 

حتما برو 

اصول عکاسی و فیلمبرداری را یاد بگیر 

و بعد برای خودت و دلت کار کن 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

سلام عزیزم مبارکت باشه خیلی خیلی عالیه حتما برو اصول عکاسی و فیلمبرداری را یاد بگیر و بعد برای خودت ...

مرسی عزیزم..احساس میکنم من استعداد عکاسی ندارم برم هم یاد نمیگیرم..آخه قبلا خیاطی رفتم کلاس چیزی یاد نگرفتم

مرسی عزیزم..احساس میکنم من استعداد عکاسی ندارم برم هم یاد نمیگیرم..آخه قبلا خیاطی رفتم کلاس چیزی یاد ...

اگر استعداد و علاقه نداشتی 

نمی رفتی دوربین عکاسی و فیلمبرداری بخری 

حتما موفق میشی 

هر سوالی درباره عکاسی داشتی بگو کمکت کنم 

اگر استعداد و علاقه نداشتی نمی رفتی دوربین عکاسی و فیلمبرداری بخری حتما موفق میشی هر سوالی درباره عک ...

مرسی 😍من الان باید برم مموری مخصوص همین دوربینو بخرم؟بعد سر کلاس باید از استادم مدام سوال کنم یا ن ..صداشو ضبط کنم ب دردم میخوره؟خیلی دوس دارم یاد بگیرم عکس بگیرم مخصوصا از طبیعت و منظره های قشنگ .. 

15..آشنا بود طرف..دوربینو بردیم پیش یه عماس گف عالیه و خیلی کم باهاش کار شده و خوب ازش نگهداری کرده

چ عالی 

ولی گرونه من ک پولم نمیرسه 

ایشالا حسابی ب دردت بخوره

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

چ عالی ولی گرونه من ک پولم نمیرسه ایشالا حسابی ب دردت بخوره

ممنون گلم ان شاءالله فعلا ک تا حالا عکسی باهاش نگرفتم خدا کنه شوهرم بزاره برم کلاس اخه قبلا هیاطی رفتم نصفه نیمه رهاش کردم میترسم بگه نمیزارم بری الکی هزینه نمیکنم ولی این دوربینو برا دل من خرید ..چون قبل ازدواجمون بهم قول داده بود دوربین حرفه ای برام بخره بعد نه سال برام خرید🫠

ممنون گلم ان شاءالله فعلا ک تا حالا عکسی باهاش نگرفتم خدا کنه شوهرم بزاره برم کلاس اخه قبلا هیاطی رف ...

عزیزمم خیره ان شاءالله 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

مرسی 😍من الان باید برم مموری مخصوص همین دوربینو بخرم؟بعد سر کلاس باید از استادم مدام سوال کنم یا ن ...

ضبط صدا 

تکرار و تمرین 

برطرف کردن نقاط ضعف 

کدام شهری