2777
2789
عنوان

تا صبح ب خاطر این تصمیم نخوابیدم میترسم خدا قهر کنه باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 64 پست
می فهمم چی میگی منم اوایل ازدواج خیلی خواهرشوهرم همین مدلی دخالت می کرد برید اینجا فلاک کار بکنید من ...

اره 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

نمیدونم درسته یانه

ولی درکت کردم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب این نظر شماستنظر من اینه وقتی طرف ۱۰ ساله دلش میخاد بره و دوست نداره کسی دیگ باهاش بره این حقشه ...

میفهمم اما رفتن ایشون با جاری شون که ظاهرا مشکلی هم باهم ندارن، چیزی از خوشی سفر کم نمیکنه که. 

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)

مادرشوهرت چرا باید از قبل خبر داشته باشه

که شما میخواین برین مسافرت

همون روز که قراره برین خدافظی کنین تمام

لازم نیس واقعا مادرشوهرا همه چیو بدونن

که بخوان داستان درست کنن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

میفهمم اما رفتن ایشون با جاری شون که ظاهرا مشکلی هم باهم ندارن، چیزی از خوشی سفر کم نمیکنه که.

والا من عنوان روخوندم گفت دوست نداره باتوجه ب اون نظر دادم وگرنه زندگی خودشه ن ب من ربط داره ن ب شما خودش مادرشوهرو جاریش رو بهتر میشناسه

نمیدونم چرا ولی کاملا درکت کردم و احساساتت رو فهمیدماز بد ذاتی یا حسادت نیست از اینه که این پیشنهاد ...

اره دقیقا انگار لج کردم 

هی گفتم نه راحت نیستم (برادرشوعرم خیلی آدم مهربونیه معذبم نیستم زیاد باهاش)هی تو دلم خودمو گول زدم نه گرمه میخام تو خونه بدون روسری باشم (بازم دیدم نه اینا دروغه من با روسری هم راحتم ) و هزار تا دلیل دیگه ک ته دلم خوب میدونستم بهانه اس 

فقط و فقط ب خاطر اینکه از مادرشوهرم متنفرم و اون این پیشنهاد و داده میخواستم لج کنم بگم نه بعد دیدم نه من آدم بدی کردن نیستم

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بعد اینکه گفت دوسداره راحت باشه و مادرشوهرش اذیتش کرده 

من خودم سفر خانوادگی رو میپسندم مسافرت با بقیه حرف و حدیث توش زیاده

به قول دوست مون سعی کن برنامه هارو خودت جلو ببری و این پیشنهاد همسفری از سمت شما باشه تا مادرشوهرتون ...

اره ب شوهرم بگم تصمیمم عوض شد ببینم اگه اونم قبول کرد ب جاریم میگم 

اره 

مطمئنم ب منی ک همیشه تنها بودم ی همسفر خانم ک همسن هم هستیم تقریبا بیشتر خوش میگذره و هم کلام دارم تو کل مسیر 

ولی لج و حسادت نمیزاشت

بعد اینکه گفت دوسداره راحت باشه و مادرشوهرش اذیتش کرده من خودم سفر خانوادگی رو میپسندم مسافرت با بقی ...

یاد بگیرید حساب آدم هارو از هم جدا کنید‌ 

چون مادرشوهر گفته پس اونا حق ندارن بیان؟!

من در حالت کلی میگم نه صرف این موضوع 

همه چیز در کنترل ما نیست. خیلی وقتا باید رها کنید و از مسیر لذت ببرید. خوب و بد میگذره ولی تو ذهن ثبت میشه. 

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)
اره مطمئنم ب منی ک همیشه تنها بودم ی همسفر خانم ک همسن هم هستیم تقریبا بیشتر خوش میگذره و هم کلام دا ...

برای ماهم دعا کن عزیز

یاد بگیرید حساب آدم هارو از هم جدا کنید‌ چون مادرشوهر گفته پس اونا حق ندارن بیان؟!من در حالت کلی میگ ...

اره دقیقا 

خودشون اصلا و ابدا خبر ندارن شاید اصلا نیان 

فقط چون از مادرشوهرش متنفرم میخواستم رد کنم این پیشنهادو

اره دقیقا انگار لج کردم هی گفتم نه راحت نیستم (برادرشوعرم خیلی آدم مهربونیه معذبم نیستم زیاد باهاش)ه ...

گلم خیلی سخته ولی سعی کن بخاطر آرامش خودت و زندگیت مادرشوهرت رو و کارایی که کرده نادیده بگیری

میدونی عشق یا حسه توی قلب تنفرم همینه یعنی تو به مادرشوهرت اجازه دادی توی قلبت خونه داشته باشه 

پس اگه برات ممکنه سعی کن از قلبت بیرونش کنی چجوری؟ اینجوری که تبدیلش کنی به یه آدم خنثی

کسی که هیچ حسی بهش نداری برات مهم نیست به کاراش فکر نمیکنی 

دائم بگو فلانیه دیگه همینه اخلاقش نمیتونه عوض بشه که ذاتش همینه

ولی نذار دلت سیاه بشه دل جایگاه خداونده باید پاک بمونه

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....