2777
2789
عنوان

تا صبح ب خاطر این تصمیم نخوابیدم میترسم خدا قهر کنه باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 64 پست
برای ماهم دعا کن عزیز

ببینم قسمت میشه 😅آخه چندبار تاحالا تصمیم گرفتیم هی نشده 

اگه قسمت شد چشم حتما

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد بگیرید حساب آدم هارو از هم جدا کنید‌ چون مادرشوهر گفته پس اونا حق ندارن بیان؟!من در حالت کلی میگ ...

نیازی نمیبینم شما ب من توصیه کنید بعد توی این تایپک خیلیا گفتن میتونی بگی نه توباید یاد بگیری نظرتوب کسی تحمیل نکنی دلیلی نداره اونجوری ک توفکر میکنی بقیه هم فکر کنن

یکبارم بهت گفتم باتوجه ب چیزی ک گفت نظر دادم گفت جاریش تاقچه بالامیزاره بعدالان شما شدی علامه؟!!!درنهایتم گفتم ب منوشما ربط نداره نظر خاست هرکسی نظری داد باتوجه ب چیزی ک خودش گفته بود

گلم خیلی سخته ولی سعی کن بخاطر آرامش خودت و زندگیت مادرشوهرت رو و کارایی که کرده نادیده بگیریمیدونی ...

اره 

حرفات خیلی قشنگ و درست بود 

الان ک زندگیم رو ب راه شده هر ثانیه خداروشکر میکنم 

ولی این تنفر لعنتی نمیزاره لذت ببرم 

گاهی میگم کاش تو همون سالها زندگی مشترکم و تموم میکردم 

و اینهمه عذاب نمیکشیدم ک حالا ک وقت لذت بردن هست هم نمیتونم بازم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

نیازی نمیبینم شما ب من توصیه کنید بعد توی این تایپک خیلیا گفتن میتونی بگی نه توباید یاد بگیری نظرتوب ...

عزیزم بیخیال آروم باشید ممنونم از راهنمایی همه اینجا گفتم نظرات رو خوندیم سبک شدم مرسی