2777
2789
عنوان

تا صبح ب خاطر این تصمیم نخوابیدم میترسم خدا قهر کنه باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 64 پست
چرا بهشون گفتی میخای بری سفر اصلا چرا گفتی اسکان بهتون دادن از من میشنوی هیچ وقت چیزی پیششون نگو ادم ...

توصیه هاتون ب درد وضعیت حقیقی نمیخوره. 

چی میشه مگه؟ پدرکشتگی که ندارن. هم بهشون خوش میگذره هم ثواب داره. 

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخت میگیری تور مصر و دیوار چین و اسپانیا که نیست همین بغل مشهده چیزخاصی نیست دلت میخواد بهشون ب ...

عزیزم زندگیا فرق داره 

همین بغل مشهد برام با ارزش تر از تور اسپانیا مصر و دیوار چین و اسپانیا هست و ده ساله همین بغل مشهد قسمتم نمیشه 

گریه و شب بیداریم ب خاطر خاطرات بد و وحشتناک گذشته هست 

من ذاتا آدم بدی نیستم طاقت دل شکوندن و اینا هم ندارم 

اینکه ی کاری از دستم برمیاد فقط بخاطر کینه و حسادت میخواستم انجام ندم حالمو واقعا بد میکرد 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

چرا بهشون گفتی میخای بری سفر اصلا چرا گفتی اسکان بهتون دادن از من میشنوی هیچ وقت چیزی پیششون نگو ادم ...

نگفتم 

همه کارمند ی سازمانن و خبر داشت مادرشوهرم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

گلم میتونی یه جوری قضایا رو پیش ببری که همه فکر کنن که پیشنهاد اومدن اونا باهاتون از طرف شما بوده نه مادرشوهرتون

مثلا زنگ میزنید جاری جان یا برادرشوهرتون بگین شوهرم گفته دلم میخاد شما هم قسمت باشه بیاین باهامون

یا شوهرت زنگ بزنه به برادرش بگه من یا خانمم یا هر دو با هم تصمیم گرفتیم با هم همسفر بشیم

شاید اینجوری آروم تر بشی

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....
عزیزم زندگیا فرق داره همین بغل مشهد برام با ارزش تر از تور اسپانیا مصر و دیوار چین و اسپانیا هست و د ...

حالا که اینقدر حساسی ببرشون چون ممکنه اونجا هم خودخوری کنی

و بیشتر اذیت بشی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

تا خود صبح نخوابیدم من بدذات نیستم ولی بشدت رنج کشیده هستم از طرف مادرشوهرم ی کارایی کرد حتی دیگه شو ...

می فهمم چی میگی منم اوایل ازدواج خیلی خواهرشوهرم همین مدلی دخالت می کرد برید اینجا فلاک کار بکنید منم لج می کردم 

الان یه طرف ماجرا برادرشوهریه که برات خوب بوده حتما به گوشش می رسونه مادرشوهرت که من گفتم اینا شما رو نبردن و ممکنه یک دلخوری عمیق یا کینه درست بشه 

من باشم اینبار و میرم منتها از دفعات بعد زرنگ باش هیچی نگید جایی رفتید سفر زنگ بزنید ما رفتیم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
توصیه هاتون ب درد وضعیت حقیقی نمیخوره. چی میشه مگه؟ پدرکشتگی که ندارن. هم بهشون خوش میگذره هم ثواب د ...

اره دقیقا 

ما اردیبهشت می‌خواستیم بریم من یادم نمیاد گفته باشم شایدم گفتم یادم نیست 

همسرمم پرسیدم گفت ن من نگفتم 

بعد مادرشوهرش گفت اونجا بهتون جا هم میدم گفتم آره گفت پس ب برادرشوعرم جاریتم بگو ب خاطر جای اقامتتون میگم شما دارید دیگه اینا هم بیان 

عزیزم زندگیا فرق داره همین بغل مشهد برام با ارزش تر از تور اسپانیا مصر و دیوار چین و اسپانیا هست و د ...

نمیدونم چرا 

ولی کاملا درکت کردم و احساساتت رو فهمیدم

از بد ذاتی یا حسادت نیست از اینه که این پیشنهاد از طرف یه آدمی مطرح شده که باعث مشکلاتت بوده

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....
رفتی مشهد برا منم دعا کن😭

حتما ❤️

توصیه هاتون ب درد وضعیت حقیقی نمیخوره. چی میشه مگه؟ پدرکشتگی که ندارن. هم بهشون خوش میگذره هم ثواب د ...

خوب این نظر شماست

نظر من اینه وقتی طرف ۱۰ ساله دلش میخاد بره و دوست نداره کسی دیگ باهاش بره این حقشه دلیلی نداره وقتی میخاد بره مسافرت بقیه روهم باخودش ببره

خوب این نظر شماست

نظر من اینه وقتی طرف ۱۰ ساله دلش میخاد بره و دوست نداره کسی دیگ باهاش بره این حقشه دلیلی نداره وقتی میخاد بره مسافرت بقیه روهم باخودش ببره

گلم میتونی یه جوری قضایا رو پیش ببری که همه فکر کنن که پیشنهاد اومدن اونا باهاتون از طرف شما بوده نه ...

اره پیشنهاد خوبیه

اره دقیقا ما اردیبهشت می‌خواستیم بریم من یادم نمیاد گفته باشم شایدم گفتم یادم نیست همسرمم پرسیدم گفت ...

به قول دوست مون سعی کن برنامه هارو خودت جلو ببری و این پیشنهاد همسفری از سمت شما باشه تا مادرشوهرتون. 

اینجوری هم حس خوبی داری. هم اونجا خودخوری نمیکنی

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)

اگه خواستی بهشون بگو ولی اونجا هتل اتاق جدا بگیرید هرکی خودش بره حرم و بچرخه حتما چه قرار نیست اونجا همش باهم باشید....من با خانواده شوهر زیاد مسافرت رفتم ولی اونجا بیشتر با شوهرم دوتایی میریم میگردیم فقط موقع ناهار و شام همو میدیدیم..

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕