2777
2789
عنوان

تا صبح ب خاطر این تصمیم نخوابیدم میترسم خدا قهر کنه باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 64 پست
یه تاروف بزنید حالا اونا چنروز بیشتر واینمستن

کل سفر ۵روزه 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

خب بگید باهاتون بیان ولی خونه جدا بگیرن

بخاطر همین خونه ی رایگان میان دیگه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو باش با خداهمین بعد جاریت دخلی تو مشکلات تو نداشتهمادر شوهرتم بسپار بخدا

اره دقیقا من خیلی عذاب گذشته رو میکشم 

ب خدا گفتم ب من آرامش بده قسمتم کن این سفرو منم قبول میکنم اونا بیان 

کل سفر ۵روزه

اهاان فک کردم شما باید اونجا باشید حالاها

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

اره دقیقا من خیلی عذاب گذشته رو میکشم ب خدا گفتم ب من آرامش بده قسمتم کن این سفرو منم قبول میکنم اون ...

ان شاالله دفعه دیگه با همسرتو بچه هات بریید کربلا

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

هر جور راحتی رفتار کن ولی عقده‌های مادرشوهرتو سر کس دیگه خالی نکن

اونجا که گفتی چرا اونا سال اولشون جور شده برن مسافرت خود حسادته عزیزم گاهی ما واسطه خیر هستیم شرایط برای شما خوب نبوده باید برای دیگرانم بد باشه؟!

اینم در نظر بگیر اگر برادرشوهرت بیاد راحت هستی؟ اینم خیلی مهمه چون اولین سفرته

اصصلاا عذاب وجدان نداشته باساین حق توعه که اولین سفرت رو خوش باشی اما اگر احساس می کنی برادرشوهرت خو ...

تا خود صبح نخوابیدم من بدذات نیستم ولی بشدت رنج کشیده هستم از طرف مادرشوهرم 

ی کارایی کرد حتی دیگه شوهرمو مث قبل دوست ندارم 

زندگی خوبی دارم شکر خدا ولی نامردیاشون یادم میاد میخام برم و دیگه هیچوقت نبینمشون 

برادرشوعرم بشدت آدم آروم و مهربونه مطمئنم هیچ مشکلی باهاش پیش نمیاد 

دلیل مخالفتش فقط و فقط این بود با مادرشوهرم لج کنم 

اگ اقا بخواد بطلبه شمام هم نبری جور دیگه قسمتش میشههرجور فکر میکنی صلاح انجام بدهک نه خودت اذیت بشی ...

اذه دقیقا آقا بخواد بطلبه جوری میطلبه از من بهتر مسافرت برن بعد من ی خونه ی رایگان و زیادی می‌دیدم 

خوشحال باش که شما واسطه خیر و زیارت برای اونا شدی، شاید اونجا جاریت برات دعا کرد و شرایطت باز هم بهت ...

اره عزیزم انشالله

چقدر سخت میگیری تور مصر و دیوار چین و اسپانیا که نیست همین بغل مشهده چیزخاصی نیست دلت میخواد بهشون بگو دلتم نمیخواد نگو گریه و شب بیداری و اینا یکم زیادی نیست؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ان شاالله دفعه دیگه با همسرتو بچه هات بریید کربلا

اینو خواندم دلم یجوری شد 

حس کردم اینجور گفتی بهش میرسم انشالله

برادرشوهر و جاریم اصلا خبر ندارن شاید ب قول شما خبردار بشن نیان ولی من از سیاهی قلبم متعجب شدم واقعا ...

چرا بهشون گفتی میخای بری سفر اصلا چرا گفتی اسکان بهتون دادن 

از من میشنوی هیچ وقت چیزی پیششون نگو ادم میخاد راحت باشه دلیلی نداره اونارو ببری

هر جور راحتی رفتار کن ولی عقده‌های مادرشوهرتو سر کس دیگه خالی نکناونجا که گفتی چرا اونا سال اولشون ج ...

اره دقیقا 

و مادرشوهرم و همسرم و کاراشون باعث این حسادت هستن چون جوری دلمو شکستن ک خدا می‌دونه و من فقط سپردم به بخدا 

اره نهایت باید جلو برادرشوعرم شال سرم کنم ک زیاد مشکلی ندارم 

تو بزرگی کن باعث خیر شو. 

سبب دیدار ی انسان با امام رضا میشی. میدونی چقدر ثواب داره؟ 

مادر من مادرشوهرش رو برد مشهد‌. با اینکه هربلایی سرمون آورده بودن. و سال بعدش خدا ب ما خونه داد. 

بعدشم شاید خیلی هم خوش بگذره. از کجا میدونی. آدمارو تو سفر بشناس. انشالله که بهترین سفرتون میشه

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)

انشاالله بهتون خوش بگذره

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم