2777
2789

تلخ ترین خاطرات کودکی من مربوط به تولد خواهرم هست که بعد اون اصلا به چشم نمی اومدم

اصلا انگار تو خونه نبودم،نه محبت نه صحبت نه توجه

تا چندین سال اصلا نمی تونستم خواهرم رو دوست داشته باشم

الان هم تاریخ برای من تکرار میشه 

با ازدواج خواهرم شده عزیز مادرم و الان دوماهه من رو خونه راه نمیده تماس نمیگیره و هیچی.

خستم واقعا این قدر اینجا گله کردم

اقوام هم تعجب میکنن از این کار مامانم

شوهرمم فهمیده تو دلم چه خبره

بچه هام هی میگن چرا نمی ریم خونه شون

آخه من چه کنم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درگیره مادرت داره جهاز میخره دختر میده حق بده

نه عزیزم هنوز جهاز نمی خره

بعدش مگه من چی خواستم

تو این دوماه دو ساعت جا نداشت من سر بزنم؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

عزیزم قبلا هم به شما گفتم با مادرت درمیون بذار کاملا جدی بگو من آسیب جدی دیدم از گذشته تا به حال اگر قرار بر اینکه این رفتارهارو ادامه بدی لطفا بگو که جایگاهم رو بفهمم و خودم محترمانه دور شما رو خط بکشم

شما همینطور ادامه بدی فردای که خواهرت باردار و بچه دار بشه باز هم همین چالش هارو چه بسا بدتر داری

یعنی چی خونشون راهت نمیدن یعنی می ری پشت در ،در می زنی درو روت باز نمی کنن؟

تماس میگیرم میگه نیا