2777
2789
عنوان

بیایید نر هایی که بهتون درخواست دادن رو تگ کنید بخندیم بهشون

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 44 پست
خدا زدش کف گرگیم زدش😂

والا دیگه این بحثا چیه حالا یه سری پیک میم میگن چون تو سایت مرد هست سوالای زنونه نپرسیم /: اصلا هویت سایت اینکه این سایت بارداری رو رسما دارن ازش میگیرن

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اشتباه برداشت کردی شما من اولم گفتم فقط اونهایی که درخواست میدن مثل همون بی شعورهایی که خیابون ...

نه والا کاملا همینی که میگی برداشت کردم خب رد کن بره چه اینجا چه خیابون والا من پسر ندیدم هیز بازی دربیاره ولی تا دلت بخواد پیرمرد و مرد متاهل هیز دیدم اینارو میخواییم چیکار کنیم؟

نه والا کاملا همینی که میگی برداشت کردم خب رد کن بره چه اینجا چه خیابون والا من پسر ندیدم هیز بازی د ...

دقیقا برداشتت اشتباهی کرده ولی پسری دیدم که با وجود همراه بودن بچه هام قشنگ متلکشو گفت بحث نر بودن اینجور آدمهایت نه پیر و جوون یا متاهل یا مجرد بودنشون ...‌من تو این سایت با آقایونی حرف زدم که از تبادل نظر باهاشون حظ بردم عاقل و فهمیده و آپ دیت بودن 

دقیقا برداشتت اشتباهی کرده ولی پسری دیدم که با وجود همراه بودن بچه هام قشنگ متلکشو گفت بحث نر بودن ا ...

نه والا کاملا چیزی که میگی گرفتم 

حلال مشکلات = رد درخواست دوستی

وسلام

نه والا کاملا چیزی که میگی گرفتم حلال مشکلات = رد درخواست دوستیوسلام

اگر بگم من حتی رد هم نمیکنم چی اصلا منظور من این نیست بازم تو فکر کن گرفتی عزیزم شب خوش یا صبح خوش نمی‌دونم والا 

اگر بگم من حتی رد هم نمیکنم چی اصلا منظور من این نیست بازم تو فکر کن گرفتی عزیزم شب خوش یا صبح خوش ن ...

مشکل شما اینه زیادی توجه میکنی و جدی گرفتیشون والا شب و روزتون خوش