2777
2789
عنوان

بیایید نر هایی که بهتون درخواست دادن رو تگ کنید بخندیم بهشون

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 44 پست
حالا خوبه صادق هستن بعضی ها توی تاپیک جنسی الکی ادای خانم هارو در میارن

دقیقااااااا یه سریم شورشو دراوردن رسما مشخصه طرف مرده

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااااااا یه سریم شورشو دراوردن رسما مشخصه طرف مرده

حالا یک سری ساده هم خیلی شیک و مجلسی رختخوابشونو پهن میکنن کف سایت یه روانی منحرف کیف میبره 

ادبیاتشون مشخصه اول یا آخرش هم میگن ببخشید همچین چیزی رو میگم خجالت میکشم اما جزئیات رو خیلی دقیق میگن  

حالا یک سری ساده هم خیلی شیک و مجلسی رختخوابشونو پهن میکنن کف سایت یه روانی منحرف کیف میبره ادبیاتشو ...

واقعااا ساده البته یه سری واقعا جایی ندارن بپرسن روشون نمیشه

فقط خواستم به چالش بکشمت آخرش تو دام افتادی🤣 چند سالته؟ از خاله هات بکش بیرون

خییییرر بنده دم به تله نمیدم

سنمم سکرته خاله هام والا تا خرتناق تو منن

خییییرر بنده دم به تله نمیدمسنمم سکرته خاله هام والا تا خرتناق تو منن

گفتی من توجه بیش از حد نشون دادم که حساسم آخر سر خودت گفتی شورشو درآوردن این یعنی چی پس ....باشه سلامت باشی 

گفتی من توجه بیش از حد نشون دادم که حساسم آخر سر خودت گفتی شورشو درآوردن این یعنی چی پس ....باشه سلا ...

توجه بیش از حد به کسی که اکانتش کاملا مردونست

من گفتم کیا شورشو دراوردن؟ اونایی که خودشونو زن جا میزنن و رسما مشخصه مردن

مگه من پارتنرتم اخرش با حالت قهر هی خداحافظی میکنی😭😂

توجه بیش از حد به کسی که اکانتش کاملا مردونستمن گفتم کیا شورشو دراوردن؟ اونایی که خودشونو زن جا میزن ...

شما بازم داری اشتباه میفهمی من قهر نکردم کجا حالت قهر دارم اصلا گفتی سنت نمیگی منم عرض کردم هر چی هستی سلامت باشی همین برای خودت سختش نکن 

واقعااا ساده البته یه سری واقعا جایی ندارن بپرسن روشون نمیشه

یک سری سر بسته با کلی عذرخواهی موضوع رو میرسونن اما بعضی ها یک معذرت خواهی میکنن یک صفحه با ریز به ریز جزئیات توضیح میدن