والا دیگه این بحثا چیه حالا یه سری پیک میم میگن چون تو سایت مرد هست سوالای زنونه نپرسیم /: اصلا هویت سایت اینکه این سایت بارداری رو رسما دارن ازش میگیرن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اصلا اشتباه برداشت کردی شما من اولم گفتم فقط اونهایی که درخواست میدن مثل همون بی شعورهایی که خیابون ...
نه والا کاملا همینی که میگی برداشت کردم خب رد کن بره چه اینجا چه خیابون والا من پسر ندیدم هیز بازی دربیاره ولی تا دلت بخواد پیرمرد و مرد متاهل هیز دیدم اینارو میخواییم چیکار کنیم؟
نه والا کاملا همینی که میگی برداشت کردم خب رد کن بره چه اینجا چه خیابون والا من پسر ندیدم هیز بازی د ...
دقیقا برداشتت اشتباهی کرده ولی پسری دیدم که با وجود همراه بودن بچه هام قشنگ متلکشو گفت بحث نر بودن اینجور آدمهایت نه پیر و جوون یا متاهل یا مجرد بودنشون ...من تو این سایت با آقایونی حرف زدم که از تبادل نظر باهاشون حظ بردم عاقل و فهمیده و آپ دیت بودن