2777
2789
عنوان

یعنی ممکن همچین چیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 42 پست
نمی‌دونم چیکار. کنم دارم خفه میشم 😭

احتمال اینکه اشتباه کنی نیست؟

قبلا چیزی دیدی ازش؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جز این تاپیک قبلیم نوشتم هیزی اینا ازش دیده بودم یا مثلا فیلم سوپر اینا ببینه ولی چیزی نه

تروخدا ناراحت نشو ازم ولی خوندم احساس میکنم کسی زیر پاشه ولی مطمئن باش بره خیر نمیبینه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تروخدا ناراحت نشو ازم ولی خوندم احساس میکنم کسی زیر پاشه ولی مطمئن باش بره خیر نمیبینه

خودمم همین حس دارم 

میگم اگر اینطوری چرا 

پس بهم میگه غلط کردم 

حتما میخاد بهم عنگ دیوونگی اینا بزنه نه ؟؟ 

چون از سه دنگ خونه که به اسمم حرف زدم واسه این میگم 

خودمم همین حس دارم میگم اگر اینطوری چرا پس بهم میگه غلط کردم حتما میخاد بهم عنگ دیوونگی اینا بزنه نه ...

بخدا نمیدونم ولی مردا خیلی عوضی و کاربلدن

بچه نداری؟

از حقات نگذریااااااا

اگه قصدت طلاق شد مهریتم بگیر 

پشتوانه داری ؟

بخدا نمیدونم ولی مردا خیلی عوضی و کاربلدنبچه نداری؟از حقات نگذریااااااااگه قصدت طلاق شد مهریتم بگیر ...

نه عزیزم بچه ندارم 

نه خونه که به اسمم نصفش 

پشتوانه خانواده دارم 

ولی پشتوانه به اون میگن که 

حمایت کامل کامل 

هی مادرم امشب میگه هر آدمی اشتباه می‌کنه 

هر آدمی ممکن این کار کنه ولی آخه چرا 😭😭😭😭🖤🖤🖤😔😔

نه عزیزم بچه ندارم نه خونه که به اسمم نصفش پشتوانه خانواده دارم ولی پشتوانه به اون میگن که حمایت کام ...

ببین تروخدا قسمت میدم اگه یه درصد خانوادت حامیتن خودتو تباه این زندگی نکن جانم 

ببین بخدا زندگی دوروزه ارزش عذاب کشیدن نداره

ولش کن برو تا میتونی زندگی کن جوانی کن 

خودت خانم خونه خودت بشو تا حسرتتو بخوره

آدم بد ذات درست نمیشه

الان ببخشیم بازم همینه بعد شاید یه بچه ام بیاد بخاطر اون مجبوری بسوزی بسازی

ببین تروخدا قسمت میدم اگه یه درصد خانوادت حامیتن خودتو تباه این زندگی نکن جانم ببین بخدا زندگی دوروز ...

می‌دونم قربونت برم می‌دونم 

ترخدا برام دعا کن التماس میکنم 

خدا نجاتم بده 

می‌دونم قربونت برم می‌دونم ترخدا برام دعا کن التماس میکنم خدا نجاتم بده

چشم دعا میکنم بخدا

ولی خدا کمکت میکنه تا وقتی خودتم تلاش کنی

بشینی که خدا کمکت نمیکنه گلم 

به خودت رحم کن از تو فقط تو این دنیا یکی هست

چشم دعا میکنم بخداولی خدا کمکت میکنه تا وقتی خودتم تلاش کنیبشینی که خدا کمکت نمیکنه گلم به خودت رحم ...

اونم من به خدا از خودم تعریف نمیکنم 

تو سه سال زندگی شد آقای زندگیش بهترین خونه 

دوستم امروز به حالم گریه میکرد 

می‌گفت بدم میاد تو اونو به همه چی رسوندی 

چرا اینقدر ارومی چرا اینقدر مظلومی اون به حال من گریه میکرد 

اونم من به خدا از خودم تعریف نمیکنم تو سه سال زندگی شد آقای زندگیش بهترین خونه دوستم امروز به حالم گ ...

خب مظلوم نباش دیگه 

ببین خیانت جنبه روانیش و به کنار میدونی چقد مریضی میاره دور از جونت دور ازجونت زبونم لال ممکنه دچارش بشی

خودتو دوست داشته باش الویت زندگی خودت باش