2777
2789
عنوان

یعنی ممکن همچین چیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 42 پست
خب مظلوم نباش دیگه ببین خیانت جنبه روانیش و به کنار میدونی چقد مریضی میاره دور از جونت دور ازجونت زب ...

نیستم دیگه قدرتمند ادامه میدم 

مثل قدیم مثل مجرد بودم 

همه جوره قوی بودم مرد بودم نه دختر 

بهت قول مردونه میدم 

ببخشید ناراحت شدی ممنونم ازت 

نیستم دیگه قدرتمند ادامه میدم مثل قدیم مثل مجرد بودم همه جوره قوی بودم مرد بودم نه دختر بهت قول مردو ...

مرسی که قول دادی خوشحالم کردی آبجی 

دورت بگردم قوی باش محکم باش هروقت دلت گرفت بیا من گوش میدم من همیشه انلاینم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی که قول دادی خوشحالم کردی آبجی دورت بگردم قوی باش محکم باش هروقت دلت گرفت بیا من گوش میدم من همی ...

میدونی چیه اومدم بالکن نفس کم دارم 

دارم میمیرم چطور این کار باهام کرد 

متاسفم خودش رو سیو کرده

واقعا مرد ها عقل شون کمه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

میدونی چیه اومدم بالکن نفس کم دارم دارم میمیرم چطور این کار باهام کرد

تو که نقصی نداری

انقد خوبی..خوبی زیادی هوش از سرش برد 

لیاقت شمارو نداشت 

این همسرت تو چطور خانواده ای بزرگ شده؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تو که نقصی نداریانقد خوبی..خوبی زیادی هوش از سرش برد لیاقت شمارو نداشت این همسرت تو چطور خانواده ای ...

داغون همون دوسش بهش گفت 

امیر تو ریشه تو خانواده داری 

خانوادت داغونن 

من به جای داداش زنت بودم 

مثل سگ میزدمت

داغون همون دوسش بهش گفت امیر تو ریشه تو خانواده داری خانوادت داغونن من به جای داداش زنت بودم مثل سگ ...

خانواده واقعا مهمه ها کاش قبل ازدواج همه به خانواده ها توجه کنن

ولی چیزی از دست ندادی خداروشکررررررر بچه نداری الان دیر نشده

خانواده واقعا مهمه ها کاش قبل ازدواج همه به خانواده ها توجه کننولی چیزی از دست ندادی خداروشکررررررر ...

آره فدات شم من برم 

یکم گریه کنم خودم پیدا کنم 

بعدا بهت پیام میدم قشنگم ❤️🥀

آره فدات شم من برم یکم گریه کنم خودم پیدا کنم بعدا بهت پیام میدم قشنگم ❤️🥀

حیف چشمات نیست اخه گریه کنی 

گریه درار تو قوی ای دختر

برو دورت بگردم

هروقت خواستی درخدمتم مواظب خودت باش 

نیستم دیگه قدرتمند ادامه میدم مثل قدیم مثل مجرد بودم همه جوره قوی بودم مرد بودم نه دختر بهت قول مردو ...

سلام دوست عزیز ان شاءالله هرچی خیر و صلاحتونه پیش بیاد 

اگه یوقت برا طلاق نیاز به مشاوره داشتی یه کانال تو ایتا هست موسسه حقوقی عدالت علوی،لینکش دارم خواستی درخواست دوستی بده برات بفرستم 

مشاوره رایگان هست راه و چاه نشونت بدن

چون بعضی وکیل ها بخاطر پول ممکنه درست راهنماییت نکنن و کلی هزینه کنی و تهش هیچ،به ادمین میتونی پیام بدی یا اگه لازم بود بگو شماره بفرسته تماس بگیری