2777
2789
عنوان

خوش ب حال هرکسی ک بچه سالم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 41 پست

عزیزم.حس شما رو کاملا درک میکنم.مادری شما رو می فهمم.

پسر من مشکل داخلی داشت.یعنی یه نقص عضو داشت و یکی از اندام های حیاتی بدنش تشکیل نشده بود که البته یه مجرای خیلی کوچیک بوده.سر همین موضوع خیلی اذیت شدم.جراحی و بستری و کلی دارو که برای بچه شیرخوار چقدر سخته.همه رو تحمل کردم و توکل بر خدا که شفا بگیره.

گاهی تو دلم میگفتم این که نقص عضو داره.ای کاش نقص عضوش از اندام های داخلی نبود.کاش به ظاهرش مربوط میشد.مثلا دست یا پا.می گفتم حداقل جونشو به خطر نمیندازه.آخرشم پسرم تو چهارده ماهگی رفت پیش خدا و من تنها شدم.

نمیخوام بگم کدوم بهتره یا بدتر؟فقط اومدم بگم احساستو درک میکنم.اما بازم شکرگذاری کن که پروتز مشکلشو تا حد زیادی حل میکنه.ان شاءالله که خودش بتونه با این قضیه کنار بیاد و شاهد رشد و پیشرفتش باشید

عزیزم کارتون چیه شما من دخترم یادنمیگیره چیکار کنم کجا ببرم چندوقت گفتاردرمانی بردم یه رنگم یادنگرفت

دقیقا گفتاردرمانم!

چن سالشه ؟  فقط رنگ یاد نمیگیره یا کلا درک‌ش پایینه؟

نظر گفتاردرمانش چیه؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار میگ دخترم بعد میگ پسرم اینجا ۱۱ سالشه یه جا دیگ ۱۳ سالشه حوصلش سررفته

خب درست بخون ی دختر ۱۳ ساله دارم 

ی پسر ۱۱ 

ففط دنباا مسخره کردنی 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

خانما دلتون نسوزه این کاربر دروغگوعه

وقعا؟؟؟

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزم.حس شما رو کاملا درک میکنم.مادری شما رو می فهمم.پسر من مشکل داخلی داشت.یعنی یه نقص عضو داشت و ی ...

عزیزم😥😢

بچه خواهرم فلج مغزی هر روز این دکتر واون دکتر میبرن که فقط بتونه بشینه یا راه بره اماهنوز نمیتونه هرموقع میبینمش خیلی ناراحت میشم من خیلی این بچه رو دوست دارم منم مثل شما میگم چرا بقیه چندتا بچه میارن هیچ مشکلی ندارن ولی این باید اینطور بشه 

عزیزم شما همون کاربر عشقم محمد هستی که چند سال قبل میگفتی مشکل بزرگی داری؟ خودتی؟

نه عزیزم ایشون فک کنم دیگه نیستن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نگاه کن ساعت چنده 

من از غصه بچم هر شب تا صبح بیدارم 

تو بگو دخترت چیکار می‌کنه 

تاپیکاتو خوندم گفتی انگار دوستت نداره 

اینطور که نیست اون بچه دست خودش نیست ولی بازم خداروشکر کن پسرت دست گل داری اون انشاالله آنقدر موفق بشه اون نقصش اصلا به چشم نیاد

خانما دلتون نسوزه این کاربر دروغگوعه

من احتیاج  ب ترحم کسی ندارم 

دلت براخودت بسوزه

باشه آدمای دلسنگ کم نیستن شما یکیش

نه عزیزم ایشون فک کنم دیگه نیستن

اره عزیزم چون اسم کاربریش همین بود ، باردار هم نمیشد امضاتو خوندم خوشحال شدم مشکلش حل شده ، خدا دختر نازت رو واست حفظ کنه گلم❤️

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
دقیقا گفتاردرمانم!چن سالشه ؟ فقط رنگ یاد نمیگیره یا کلا درک‌ش پایینه؟نظر گفتاردرمانش چیه؟

۸ سالشه هیچی از رنگ یادنمیگیره چیزایی ک تو مدرسه میگن یادنمیگیره حیون ها رو اشتباه میگه 

ولی مثلا یه چیزیو جایی بزاره یادش میمونه یا گوشیو بازیاشو قشنگ بلده 

سزش ضربه خورد گفتن مشکل یادگیری پیدا میکنه ولی خب میگم بغضی چیزا رو یادش میمونه ولی من چندساله یه رنگو نتونستم یادبدم 

یه دو سه ماهی بردم گفتاردرمانگرش میگفت بیاری خوب میشه 

ولی دکتر مغزواعصابش گفت نبر دیگه نبردمش 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم