2777
2789
عنوان

خوش ب حال هرکسی ک بچه سالم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 41 پست
بچه منم بیش فعالی داره منم دارم دق میکنم

دختر اولمم بیش فعالی داره، 

داغون شدم😥😭

خیلی دکتر بردمش 

بچه های بیش فعال فقط با دارو کنترل میشن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی فدات شم پیش بچه این حرف ها رو نزنی بهش بگو خواست خدا بوده ،اینطور بشه تو قرار الگوی خیلی ها بشی تو قرار یه آدم موفق و بزرگ بشی امیدی برای بقیه که شرایط تو رو دارن

کمکش کن موفق بشه بزرگ بشه الگو بشه برای خیلی ها 😘🌷

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزکم قربون اون دل پر مهر مادریت بشم من.بخدا هر مادری سختی های خودشو می‌کشه هر کی یجور.جسم پسرت برات مهم نباشه خوش و ذهنش برات مهم باشه سعی کن روش سرمایه گزاری کنی به یه جا برسونیش.خدا واسش چیزای خوب کنار گذاشته .روزای خوب تو هم میرسه .خدا جایزه صبوری هاتو میده یه روز مطمین باش

ان شاءالله موفق میشه به عنوان یه مادر حتی تو ذهنمم نمیتونم غمتو بفهمم ولی ازت خواهش میکنم تو بهش نشو ...

عزیزم شما همون کاربر عشقم محمد هستی که چند سال قبل میگفتی مشکل بزرگی داری؟ خودتی؟

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
من حسود نیستم ولی هرکسی بچه دار میشه من یاد خودم میوفتم زاررر میزنمخدا چی میشد بچه منم سالم بود چقدر ...

خدا بزرگه عزیزم اتفاقی که پیش اومده انشاله که تو زندگی براتون افتخار آفرین باشه ...عزیزم نمیخوام فاز نصیحت و دلداری بگیرم ولی ایمان داشته باش اگه خدا یه بنده رو از نعمتی محروم کنه براش با نعمتهای دیگه جبران میکنه پس به خودش توکل کن و با مقایسه کردن زندگی رو به خودت و بچت تلخ نکن چون تو این دنیا هیچ کس بی مشکل نیست

یه چیزی هست عه نام پذیرش 

تا ایراد بچه و حرف ها ،نگاه ها ،قضاوت ها ، طعنه ها ، خنده های دیگران را نپذیری ، از جون و دل نپذیری و کنار نیای 

بچه ات موفق نمیشه 

برو روانشناس یه مدو حالت بد میسه ولی کنار میای ،به بچه یاد میدی کنار بیاد و تلاش کنه و ایماو داشته باش موفق میشه 

به خداوندی خدا قسم دختری با شرایط بچه شما میشناسمش الان داروخانه داره .

منم اوتیسمشو دارم خدا راشکر که دارمش .بقیه هم به جهنم که هرچی بگن 

طلب کار خدا که نیستیم

دختر اولمم بیش فعالی داره، داغون شدم😥😭خیلی دکتر بردمش بچه های بیش فعال فقط با دارو کنترل میشن

یه چیزی میگم شاید بد باشه ولی میگم به نظرم یه دست نداشتن خیلی بهتر از بیش فعالیه 

میبینم پسر چهار سالم پرخاشگر عصبیه هیچ کاری نمیتونم براش بکنم 

داره دارو میخوره ولی.....

یه کلیپ از مدیرعامل کارخونه فیروز هست که تعریف میکنه مادرش چجوری از بچگی بهش اعتماد به نفس میداده که با وجود معلولیت احساس کمبود نکنه اگه ندیدیش سرچ کن پیداش میکنی

الان دیگه وقت حسرت خوردن و خوش به حال بقیه گفتن نیست. بچه ناخوداگاه متوجه ناراحتی و انرژی منفیتون میشه حتی اگه چیزی نگین و روی اعتماد به نفسش تاثیر میذاره!

روی مهارت هاش کار کنین انشالله در اینده یه دکتر روانشناس ..نویسنده ..جامعه شناس یا اندیشمند بزرگ میشه که مغزش نبود دستش رو جبران میکنه 

منی ک کارم با بچه‌های غیرنرماله واقعا میفهمم ینی چیهمیشه میگم بدترین و دردناک ترین چیز برای یه پدر م ...

عزیزم کارتون چیه شما 

من دخترم یادنمیگیره چیکار کنم کجا ببرم 

چندوقت گفتاردرمانی بردم یه رنگم یادنگرفت

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
الهی بگردمخدا صبرت بده گلمهممون از یه راهی داریم رنج عمیق میکشیم من دیشب تز شدت فکر و خیال خوابم نبر ...

خدا نکنه عزیزم 

شوهرمم ک اذیتم می کنه

همه جوری باید بکشم😥😥

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰